OTAC DANKINOG UBICE IZGOVORIO STRAVIČNE REČI NA VLAŠKOM U ZATVORU "Taś, nu spuje niś o vorbă"- Evo ŠTA je SINU poručio!

Autor:

Hronika

24.04.2024

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Radoslav prolazio pored sina Dejana uputio mu je reči, koje teraju jezu u kosti.

OTAC DANKINOG UBICE IZGOVORIO STRAVIČNE REČI NA VLAŠKOM U ZATVORU "Taś, nu spuje niś o vorbă"- Evo ŠTA je SINU poručio!

Foto: Ilustracija: Shutterstock, Facebook

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je pre skoro mesec dana, kada se cela Srbija podigla na noge jer je prvi put "aktiviran sistem Pronađi me", domaća verzija Amber alerta, sistema uzbune koji se aktivira kada nestane dete.

Nažalost, danima kasnije, otkriveno je da je devojčica ubijena. Dok se dvojica osumnjičenih već 20 dana u pritvoru, za telom se i dalje traga.

Republika

Foto: facebook

 

 

Naime, za ubistvo dvogodišnje devojčice glavni osumnjičeni su radnici lokalnog JKP "Vodovod" Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50).

Takođe, uhapšeni su i otac osumnjičenog, Radoslav Dragijević, kao i, sada već njegov preminuli brat Dalibor Dragijević, koji je, podsetimo, preminuo od srčanog udara. Njih dvojica su se sumnjičili da su pomogli osumnjičenima u sakrivanju tela i dokaza. 

Međutim, ekipa portala Republike saznala je za slučajni susret oca i sina u pritvoru. 

Naime, kako javlja izvor Republike, kada je Radoslav prolazio pored sina, rekao je na vlaškom jeziku: "Taś, nu spuje niś o vorbă, sî nu će aud sî spunj śeva", što bi u prevodu značilo "Aj tišina, ni reč više, da te nisam čuo!"

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

 

 

Postavlja se pitanje, šta je otac hteo da poruči sinu, međutim, to i dalje ostaje misterija dok se policija ne oglasi. 

Podsetimo, ekipa Republike, takođe je, iz dobro obaveštenih izvora saznala da je Dejan Dragijević rešio da progovori i da sarađuje sa policijom. 

On je, kako smo saznali, rešio da otkrije pet potencijalnih lokacija na kojima je njegov brat mogao da sakrije telo malene Danke Ilić. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Neznalica

24.04.2024 15:10

Nisam iz Srbije, kakav je to vlaški jezik? Ovo izgleda kao da nije ni slično srpskom jeziku.

Zmaya

25.04.2024 13:27

Ne postavlja se pitanje sta je hteo da poruči. Postavlja se pitanje kako je policija dozvolila da on njemu to uzivo poruči????