PAČIJA ŠKOLA! Na Novom Beogradu snimljena neobična, ali i neodoljiva scena! (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.04.2024

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno nije poznato odakle su i kuda pačići krenuli za svojom mamom, ali apeluje se na društva za zaštitu životinja da ih spasu i odvedu na odgovarajuće mesto za život.

PAČIJA ŠKOLA! Na Novom Beogradu snimljena neobična, ali i neodoljiva scena! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/dnevnadozabeograda

Večeras je na Novom Beogradu zabeležena jedna neobična, ali istovremeno neodoljiva scena koja je privukla pažnju korisnika društvenih mreža.

 

 

Naime, već nekoliko dana se prijavljuje da jedna mama patka luta ulicama Beograda sa svoja četiri pačeta. Ova simpatična porodica patki postala je glavna tema među građanima koji apeluju da im se pruži pomoć na svaki mogući način.

Građani su bili svedoci kako ova neobična porodica prelazi jednu beogradsku ulicu, te su vozači bili zamoljeni da obrate posebnu pažnju na njihovu bezbednost. Situacija je izazvala simpatije među ljudima, a mnogi su delili fotografije i snimke ove neobične šetnje patki kako bi skrenuli pažnju javnosti na njihovu potrebu za zaštitom i pomoći.

Trenutno nije poznato odakle su pačići krenuli za svojom mamom, ali apeluje se na društva za zaštitu životinja da ih spasu i odvedu na odgovarajuće mesto za život. Ova misterija porekla pačića dodatno je uzbudila javnost i izazvala želju da se pomogne ovoj porodici u nevolji.

U ovakvim situacijama, važno je da se građani pridržavaju saveta stručnjaka i nadležnih institucija kako bi se osigurala bezbednost kako ove porodice pataka, tako i svih učesnika u saobraćaju. Očekuje se da će nadležne službe preduzeti odgovarajuće korake kako bi se ova neobična porodica patki zaštitila i pružila im adekvatna nega i smeštaj.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading