NAJNOVIJE OGLAŠAVANJE NIKOLE ROKVIĆA OSTAVILO SVE BEZ TEKSTA: Pevač podelio neverovatne detalje, ne možete zamisliti koju CIFRU je prikupio!

Autor:

Zabava

26.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo koliko je Nikola Rokvić skupio para nakon pet dana hodočašća.

NAJNOVIJE OGLAŠAVANJE NIKOLE ROKVIĆA OSTAVILO SVE BEZ TEKSTA: Pevač podelio neverovatne detalje, ne možete zamisliti koju CIFRU je prikupio!

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić

Pre pet dana, ispred Hrama Svetog Save, poznati pevač Nikola Rokvić započeo je svoj izazov - pešačenje na putu dugom 1.060 km do manastira Nektarija Eginskog. Pre nego što je krenuo na ovu avanturu, pozdravio se sa najmilijima i pomolio se za uspešno putovanje.

Kroz redovna objavljivanja na svom Instagram profilu, Nikola je otkrio da je za njegovu fondaciju "Porodica" skupljeno četiri miliona dinara za pomoć dečijoj onkologiji. U jednom od snimaka, otkrio je da se nalazi na osamnaestom kilometru pešačenja, a da je do sada prikupljeno 4.000.000 dinara zahvaljujući velikom odzivu podrške ljudi.

- Pomaže Bog dragi ljudi. Evo, peti dan, sada sam na osamnaestom kilometru, idemo danas 35 kilometara. Samo da vas obavestim da smo došli do 4.000.000 dinara. Hvala vam od srca, idemo dalje za dečiju radost. Ljubim vas, danas Pojate - rekao je Nikola na snimku koji je objavio.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Nikolina supruga je, kako prenosi Blic, otkrila detalje o Nikolinom hodoljublju. Istakla je da je Nikola veoma optimističan u početku i da se za sada sjajno oseća, prelazeći oko 30 kilometara dnevno. Izrazila je zahvalnost svima koji su podržali fondaciju i Nikolinu misiju. Takođe je najavila da će se ona i deca pridružiti Nikoli na putu ka Grčkoj.

Bojana je istakla da je ovo nezapamćen podvig i da nisu očekivali ovakav odziv. Naglasila je važnost porodične podrške te najavila da će se pridružiti Nikoli i deci na putu ka Makedoniji za vreme Uskrsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading