IZRAEL DIGAO AVION SUDNJEG DANA! Hteli da sprže Iran za 3 minuta ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU

Autor:

Vesti

15.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

IZRAEL DIGAO AVION SUDNJEG DANA!  Hteli da sprže Iran za 3 minuta ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU

Foto: Shutterstock

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 15. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

 

  • VUČIĆ S KOBRAMA: NEMA NAZAD, ČUVAMO SRBIJU!

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je juče da će se u narednim danima i sedmicama boriti svim političkim sredstvima da se sačuva obraz i ugled Srbije, da se odbrane interesi Srbije i da se kao mala zemlja suprotstavimo najmoćnijima u svetu.

 

  • NA IVICI TREĆEG SVETSKOG RATA! IZRAEL DIGAO AVION SUDNJEG DANA! Hteli da sprže Iran za 3 minuta

Tresla se gora, rodio se miš. Srećom! Jer, moglo je da bude i mnogo drugačije. I pogubnije.
Iran je preksinoć udario na Izrael, ispalivši više od 300 dronova i balističkih raketa na teritoriju jevrejske države. Oko 99 odsto projektila je, međutim, presretnuto, a Izraelcima su u tome veliku pomoć dali SAD, Velika Britanija i Francuska, čiji su avioni učestvovali u rušenju dronova i raketa. To je, kako se i očekivalo, bila odmazda Teherana za bombardovanje iranskog konzulata u Damasu, u kojem su poginula petorica oficira Iranske revolucionarne garde.

 

  • UHAPŠEN LAZOVIĆ: Neka se spremi Milo

Ljudi od najvećeg poverenja Mila Đukanovića bivši visoki policijski funkcioner Zoran Lazović i nekadašnji glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić uhapšeni su juče u zoru po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva. Obojica su u crnogorskim medijima godinama povezivani s "kavačkim klanom" i pominjani kao most između Đukanovića i ove mafijaške organizacije. SDT su u Katnićevo vreme čak prozvali Milovom batinom.

 

  • ŽENO, ZNAŠ LI ŠTA GOVORIŠ? MAJKA UBICE: DANKA JE ŽIVA

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića, koji je sa Srđanom Jankovićem osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, nastavlja da šokira. Potpuno nesvesna tragedije koja se u dogodila 26. marta Boru, ona tvrdi da je devojčica živa i da njen sin nije sposoban da ubije bilo koga. 
Dok se nastavlja potraga za telom male Danke, čije ubistvo je priznao pred tužiocem Dejan Dragijević, njegova majka vidi samo sebe i ističe da joj je naneta nepravda.

 

  • PRVI NASTUP POSLE RAZVODA FIJASKO: OPŠTA TUČA KOD GAGE

Pevačica Dragana Mirković imala je prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je saopštila da se razvodi nakon 24 godine braka, a naša ekipa pratila je pevačicu na nastupu u Hanoveru, koji je, nedugo nakon što je Gaga izašla na binu, prekinut zbog opšte tuče koja je nastala u klubu. Naime, dok je Gaga pevala u jednom noćnom klubu, tuča pomahnitalih muškaraca je nakratko prekinula njen nastup, te je urgiralo obezbeđenje i izbacilo napolje učesnike makljaže koji su bili u separeu pored bine, što nije uticalo na to da Mirkovićka nastavi s pevanjem kao da se ništa nije desilo.

 

  • DANAS POKLON-DODATAK ASTRO
Republika

Foto: republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 15. april 2024. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading