ONA JE DOPRINELA DA ISTINA O RAČKU IZAĐE NA VIDELO! Sudija Danica Marinković postala počasni član Svepravoslavnog nacionalnog saveta! "SADAŠNJA VLAST MI VRATILA DOSTOJANSTVO"!

Autor:

Vesti

06.06.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica Marinković je navela da su joj Aleksandar Vučić, njegova porodica i prijatelji vratili dostojanstvo i ispravili nanetu nepravdu, i da je isključivo zahvaljujući njima danas ponovo aktivna u društvenom životu Srbije.

ONA JE DOPRINELA DA ISTINA O RAČKU IZAĐE NA VIDELO! Sudija Danica Marinković postala počasni član Svepravoslavnog nacionalnog saveta! "SADAŠNJA VLAST MI VRATILA DOSTOJANSTVO"!

Foto: Printscreen

Istražni sudija u slučaju “Račak” Danica Marinković koja je doprinela da prava istina o tom događaju izlađe na videlo, danas je postala počasni član Svepravoslavnog nacionalnog saveta, gde joj je predsednik ove organizacije Miloš Stojković uručio ikonu Presvete Bogorodice, u znak zahvalnosti za sve šro je učinila za istinu i pravdu o Srbima.

Danica Marinković je poručila da je bivša vlast bila marionetska i da je ona tada bila ponižena kao nikad u životu.

- Bila sam sprečena da se bavim sudijskim poslom i pod konstantnim pritiskom i ucenama da moram da zaboravim na “Račak” i predmete koji su se vodili protiv terorista.

Ona je dalje navela da su joj Aleksandar Vučić, njegova porodica i prijatelji vratili dostojanstvo i ispravili nanetu nepravdu, i da je isključivo zahvaljujući njima danas ponovo aktivna u društvenom životu Srbije.

Miloš Stojković i Danica Marinković su zajedno konstatovali da je predsednik Aleksandar Vučić sve uradio i učinio da se povrati dostojanstvo istinskim srpskim herojima poštujući sve druge vere i nacije.

Danica Marinković je poručila da je po nacionalnosti Makedonka, ali da je uvek bila odana i lojalna svojoj državi, a da su predstavnici bivšeg režima kršili njena prava po svakom osnovu, i da čvrsto veruje da oni nikad više neće biti u poziciji da odlučuju o sudbini srpskog naroda, kaže se u saopštenju ove organizacije koje je potpisao predsednik Svepravoslavnog nacionalnog saveta Miloš Stojković.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Milovan

06.06.2023 17:23

Danica Marinković je divna osoba,pre svega,i veliki profesionalac u svom poslu. Na žalost,zbog odanosti Srbiji,bila je pod velikim pritiskom. Sada je to ispravljeno

Rada

06.06.2023 17:27

Prethodna vlast je imala zadatak da uništi Srbiju.

Jasna

06.06.2023 17:28

Bivsa vlast je uradila sve da ovakvi ljudi budu sklonjeni, ponizeni i degradirani. Hvala Bogu, pa ih je narod pored toliko ucinjenog zla ipak uspeo da posalje na smetliste istorije.

Sanja

06.06.2023 17:30

Istina uvek zaslužuje da ugleda svetlost dana