POTOP! DRAMATIČNA NOĆ U NS I KOCELJEVI: Nevreme plavilo, domaćinstva pod vodom, IMA I POVREĐENIH! Novosađanin vesla u čamcu posred ulice (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.05.2023

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici MUP-a intervenisali su u više mesta, a evakuisane su tri osobe. Dve osobe su povređene tokom nevremena u Novom Sadu, a u Koceljevi je došlo do plavljenja desetak kuća.

POTOP! DRAMATIČNA NOĆ U NS I KOCELJEVI: Nevreme plavilo, domaćinstva pod vodom, IMA I POVREĐENIH! Novosađanin vesla u čamcu posred ulice (VIDEO)

Foto: Printskrin/Novi Sad uživo

Obilne padavine uzrokovale su poplave u pojedinim delovima Srbije.

Pripadnici MUP-a intervenisali su u više mesta, a evakuisane su tri osobe. Dve osobe su povređene tokom nevremena u Novom Sadu, a u Koceljevi je došlo do plavljenja desetak kuća. MUP saopštava da trenutno nema ugroženih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

U nevremenu koje je zahvatilo Novi Sad poplavljene su broje ulice, a u pojedinim delovima vojvođanske predstonice bilo je i grada.

Pod vodom su bile i neke saobraćajnice i u centru Koceljeve, kao i nekoliko domaćinstava. Izlili su se manji vodotoci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kako se podseća, nešto posle 19 časova jako olujno nevreme zahvatilo je Novi Sad. Brojne ulice su poplavljene, saobraćaj funkcioniše otežano, a u nekim delovima grada bio je i blokiran.

U pojedinim delovima vojvođanske predstonice bilo je i grada. Poplavljene su ulice i u centru Koceljeve, kao i nekoliko domaćinstava. Voda ugrožava školu i vrtić. Izlili su se manji vodotoci. Sve nadležne službe su na terenu.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading