RANJEN SRBIN NA KOSOVU: Rosu pucale na njega na putu ka Zvečanu

Autor:

Vesti

11.04.2023

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin M.J. iz Zvečana ranjen je kasno sinoć iz vatrenog oružja nedaleko od tog mesta u blizini Bistričkog mosta.

RANJEN SRBIN NA KOSOVU: Rosu pucale na njega na putu ka Zvečanu

Foto: Tanjug/AP

Kako nezvanično saznaje reporter Kosovo onlajn, na njega su, dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu, pucali pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije - Rosu.

Prema rečima doktora Nikole Radojičića, dežurnog hirurga KBC "Kosovska Mitrovica", M.J. je operisan i nalazi se u šok-sobi.

"Nešto posle 22 sata na naše odeljenje primljen je pacijent sa prostrelnom ranom koju je zadobio u predelu desne strane grudnog koša. Doveden je u stanju hemoralgijskog šoka, hitno je primljen i operisan. Zaustavljeno je krvarenje i on je sada trenutno van životne opasnosti i smešten je u jedinici intenzivne nege na dalje praćenje", rekao je Radojičić za Kosovo onlajn.​

Kako kažu u Domu zdravlja Zvečan, gde je M.J. primljen i odakle je sanitetom prevezen u bolnicu u Severnoj Mitrovici, ranjeni je rekao da su na njega pucali pripadnici Rosu jedinice u blizini Bistričkog mosta dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading