PALMA: Novi gradonačelnik da pobratimi Beograd sa Bečom i Solunom!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

06.02.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i kandidat koalicije SPS – Jedinstvena Srbija za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić razgovarali su sa građanima u beogradskoj opštini Rakovica.

RepublikaFoto: Tanjug
Palma već sklapa nova prijateljstva

- Beograd treba da se raduje zato što je Turska saznala ko će biti novi gradonačelnik našeg glavnog grada. Gradonačelnik Istanbula Mevlut Ujsal pozvao je sadašnjeg kandidata, a budućeg gradonačelnika Beograda, Aleksandra Antića i on je bio juče u poseti najvećem turskom gradu. Turska je jedna od država koja ima munjevit ekonomski razvoj, a naš gradonačelnik Aleksandar Antić će imati saradnju sa Turskom. Beograd treba da ima pobratimske odnose sa važnim evropskim gradovima, a ja ću pomoći da to prvo budu Beč i Solun - rekao je Palma. 

Prema njegovim rečima, Antić je s nim bio bar desetak puta u sastavu delegacije u poseti Beču i to je grad koji je više puta proglašavan kao najbolji na svetu u mnogim oblastima. 

- Solun je važan grad za Beograd i Srbiju, a u Grčku već 14 godina idu deca iz Jagodine koji su završili srednju školu, o trošku Skupštine grada Jagodine, a posle 4. marta ići će i njihovi beogradski vršnjaci o trošku Skupštine grada Beograda - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. 

- Ono što sam primetio što treba da se uradi u opštini Rakovica je činjenica da najveći deo ove beogradske opštine nema gas, a na teritoriji grada Jagodine sva sela imaju gas, pa i ona najudaljenija sa 100 kuća - kazao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading