KAKVA SRAMOTA: Dok Vučić pomaže Srbima sa KiM Đilas ga pljuje!

Autor: Republika

Vesti

20.01.2018

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je shvatio se da više nikada neće vratiti u "fotelju", bivši gradonačelnik i predvodnik žute ološ elite Dragan Đilas proklinje po Tviteru.

Foto: twitter.com/Dragan Đilas
Poludeli Đilas vređa

Suočen sa današnjom posetom predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu, koja je na nabolji mogući način pokazala kakvu i koliku podršku ima pravi lider Srbije, vođa jadne tajkunsko-žute koalicije shvatio je da od njegove pobede na gradskim izborima nema ništa.

 

 

I onda je načisto odlepio.

Salve najgorih uvreda koje je uputio Vučiču jasan su znak da se Điki sasvim pogubio i da je predsednik Srbije današnjom posetom južnoj srpskoj pokrajini i njega i ostale opozicione liderčiće spustio na pravu meru. A ta mera je - da mu nisu ni do članaka, navodi informer.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (58)

Loading
Dejan

20.01.2018 20:55

Oliverovo Kosovo, ne Kosovo svih ljudi koji zele mirno da zive,svih Srba koji su ostali koje je Predsednik u nevolji obisao . . Djilas koristi tragediju i bez blama koristi Oliverovo ime .Sram ga bilo

bana

20.01.2018 20:57

Izigrava junaka na društvenim mrežama.

kontesanera

20.01.2018 20:57

Đilasu umesto što tvituješ iz Beograda pojavi se na Kosovu i ponudi pomoć.

Joca

20.01.2018 21:00

Đilas sedi u toplom domu i piše tvitove, eto, patriote!