VUČIĆ: TRAKTOR ZA SAMOHRANU MAJKU ŠESTORO DECE!

Autor: Republika

Vesti

20.01.2018

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnica opštine Istok Snežana Dubić, samohrana majka šestoro dece, zatražila je večeras od predsednika Srbije Aleksandra Vučića traktor i zaposlenje za najstarijeg sina, a on je obećao rešenje bar jednog od problema.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Vučić rešio mnoge probleme

Dubićeva mu se tom prilikom obratila rekavši da ima zemlju koju bi mogla da obrađuje, ali da nema sredstva da kupi poljoprivrednu mehanizaciju. Ona je predsedniku rekla i da je poljoprivredna mehanizacija od države stizala u Istok, ali da su pojedinci uzimali za sebe.

 

On se žalila i da sa šestoro dece živi od jedne plate, te zamolila predsednika za zaposljenje najstarijeg sina. Predsednik Vučić je Snežni Dubić obećao da će njena porodica dobiti traktor, dok, kako kaže, za posao ne može da garantuje, jer onda bi to svi svuda tražili, ali da će učiniti sve što je u njegovoj moći "jer je malo srpskih porodica sa šestoro dece".

PRIVATNIK IZ JAGODINE SE JAVIO DA POMOGNE

U međuvremenu, predsedniku se javio privatnik iz Jagodine koji je samohranoj majci obećao traktor.

Još jedna od stanovnica opštine Istok iznela je predsedniku probleme sa nedostatkom prevoza, rekavši da su od sela iz kojeg dolazi prva ambulanta i pošta udaljene 18 kilometara, a da je sama autobuska stanica šest kilometara, dok do najbliže pijace, koja je u Kosovskoj Mitrovici, moraju da putuju 60 kilometara, pišu naše agencije. Predsednik Vučić je i na to rekao da će pokušati da učine sve što je moguće da autobuske linije budu učestalije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Miki

20.01.2018 19:26

Da su i prethodnici ovako vodili racuna o nasim ljudima na Kosovu i Metohiji verujem da bi situacija bila mnogo povoljnija po nas.

lidija

20.01.2018 19:28

Bravo predsednice,ovoj zeni zaista treba pomoci.

kosta

21.01.2018 04:31

@lidija - lep i human gest...

Boba

20.01.2018 19:38

Treba podrzati ovu porodicu bas zato sto imaju toliko dece to je danas retkost,