Vlada Srbije još uvek nije postigla dogovor sa poljoprivrednicima o ceni mleka!

Autor:

Vesti

15.08.2022

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, u pregovorima između Vlade Srbije i poljoprivrednika postoji visok stepen saglasja, ali još uvek nije postignut dogovor

Vlada Srbije još uvek nije postigla dogovor sa poljoprivrednicima o ceni mleka!

Foto: google.com/maps/prinscreen

Premijerka Ana Brnabić i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović ostaju u zgradi Vlade do daljnjeg i čekaju.

Nedimović je objasnio detalje razgovora sa poljoprivrednicima i naglasio da će se pregovori nastaviti kada god druga strana to poželi.

- Sastanak je trajao devet sati i nakratko je prekinut i biće nastavljen. Mi ćemo biti tu celu noć ukoliko je potrebno i sutra i koliko god. Razgovori su bili teški, budžet nije ćup iz kojeg ne može da se vadi novac. Došli smo do jedne cene koja bi poljoprivrednom proizvođaču donela 11 dinara više nego u Bugarskoj, Hrvatskoj i okolnim zemljama. Nadam se da će imati sluha, Vlada čini sve da postigne dogovor, a da li će neko iskoristiti pravo da protestuje ili ne, mi tu ništa ne možemo. Kada god žele, mi smo spremni na nastavak razgovora - rekao je ministar Nedimović.

 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading