HOĆE DA GENOCIDIZUJU SRPSKI NAROD I OTMU NAM KOSMET Knežević poručio: VASKRŠNJI SABOR JE SPAS!

Autor:

Vesti

11.04.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo nas ima da ne budemo tamo, a biće nas mnogo kad se tamo sretnemo - istakao je Knežević.

HOĆE DA GENOCIDIZUJU SRPSKI NAROD I OTMU NAM KOSMET Knežević poručio: VASKRŠNJI SABOR JE SPAS!

Foto: TANJUG/ZORAN ZESTIC

Milan Knežević

Predsednik DNP i poslanik u Skupštini CG Milan Knežević oglasio se povodom kontinuiranih napada na Srbiju i srpski narod.

 

 

- Jedini odgovor na pokušaje genocidizacije srpskog naroda, otimanje Kosmeta, čipovanja naše istorije, gubljenje identiteta, jeste Đurđevdanski sabor. 

- Malo nas ima da ne budemo tamo, a biće nas mnogo kad se tamo sretnemo - poručio je Knežević na društvenoj mreži X.

Veliki vaskršnji sabor Srbije i Republike Srpske 5. i 6. maja, koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić, ojačaće naš narod i pokazati svima koji se već godinama trude da nam nametnu raskol da i te kako možemo da budemo jedinstveni i jaki.

Kako je predsednik Vučić istakao nakon sastanka s patrijarhom srpskim Porfirijem i predsednikom Srpske Miloradom Dodikom, sredinom marta, na ovom saboru, koji će se održati širom Srbije, biće donete važne odluke za opstanak srpskog naroda na svojim ognjištima, ali i ekonomski napredak, očuvanje našeg jezika, ćiriličkog pisma i kulturne baštine.

- Nova vlada Srbije i vlada Srpske pripremiće deklaraciju i moguće druge akte koje će u istom tekstu podneti na usvajanje narodnim skupštinama Srbije i Srpske. Patrijarha srpskog Porfirija upoznali smo s težinom političke situacije u kojoj se nalazi ceo srpski narod i od Njegove svetosti zatražili blagoslov i podršku Crkve - naveo je tada predsednik Vučić, koji je nedavno rekao da je pritisak na Srbe na Kosmetu samo deo onoga što nam se sprema.

Napominjemo da je u toku sastanak državnog vrha Srbije i RS, a na devnom redu naći će se i ova tema.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading