POKRET "MI - GLAS IZ NARODA" NAJAVIO IZLAZAK NA BEOGRADSKE IZBORE! Evo ko je nosilac liste

Autor:

Vesti

10.04.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavlović je ocenio da je korupcija najveći problem u Beogradu i uzrok svega lošeg što se u prestonici događa, te da će im borba protiv nje biti jedan od glavnih ciljeva.

POKRET "MI - GLAS IZ NARODA" NAJAVIO IZLAZAK NA BEOGRADSKE IZBORE! Evo ko je nosilac liste

Foto: printscreen/youtube/medija cetnar beograd

Pokret "Mi - glas iz naroda" najavio je danas da izlazi na beogradske izbore zakazane za 2. jun, kao i da će nosilac liste biti šef njihove poslaničke grupe u Skupštini Srbije Branko Pavlović.

Pavlović je na konferenciji u Domu Narodne skupštine rekao da je priča o bojkotu tih izbora izuzetno štetna, i da se najavom bojkota spušta energija i radi u korist vladajuće grupacije.

- Kolegijum Narodne skupštine o konsultacijama za poboljšanje izbornih uslova se vrlo dobro vodi, kroz taj dijalog izborni uslovi će biti značajno bolji - kazao je on.

Pavlović je ocenio da je korupcija najveći problem u Beogradu i uzrok svega lošeg što se u prestonici događa, te da će im borba protiv nje biti jedan od glavnih ciljeva, kao i da će se taj pokret osloniti na struku i nauku koji će definisati strateški plan za glavni grad Srbije.

PODSETIMO

Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, očigledno je uspeo da se posvađa i sa kolegama iz Pokreta slobodnih građana, na čijem čelu je Pavle Grbović.

Naime, prema našim saznanjima iz dobroobaveštenih izvora, poslanička grupa "Stranka slobode i pravde - Pokret slobodnih građana" se razdvojila, te će se od sada zvati poslanička grupa "Stranka slobode i pravde."

U njoj neće biti poslanika Pokreta slobodnih građana, među kojima su Pavle Grbović, Ana Oreg i Vladimir Pajić.

Podsetimo, Ana Stevanović Đukić, članica Predsedništva Stranke slobode i pravde, napustila je tu stranku, a odluku je juče saopštila na društvenim mrežama.

- Posle pet godina odlučila sam da i formalno napustim Stranku slobode i pravde, u kojoj sam od dana osnivanja i podnesem ostavke na stranačke funkcije - članice predsedništva i internacionalnog sekretara - objavila je Stevanović Đukić i dodala:

- Razlozi za ovu odluku su brojni budući da ona nije doneta u trenutku, no ključan razlog je nepovratno razilaženje u vrednostima.

Ona je istakla i da novu najavu bojkota izbora smatra pogrešnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading