VUČIĆ O OPOZICIJI I IZBORIMA: Dobili su i datum koji su tražili, kao u fontani želja

Autor:

Vesti

10.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić najavio datum beogradskih izbora

VUČIĆ O OPOZICIJI I IZBORIMA: Dobili su i datum koji su tražili, kao u fontani želja

Foto: Printscreen


Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se građanima iz Predsedništva Srbije sa važnim saopštenjem. Nakon što je objavljeno da će se beogradski izbori održati 2. juna, Vučić je istakao važnost narodnog poverenja u političke lidere. On je naglasio da je ovo znak snage demokratije u Srbiji, ističući razliku između sposobnosti dijaloga i komunikacije sa političkim protivnicima, za razliku od onih koji to nisu u stanju da učine.

Ponosan na stranku i odluke

Vučić je izrazio ponos nad odlukom stranke kojoj pripada, ističući da je njihova odluka da prihvate određeni datum za izbore bila razumna i lekovita za društvo. On je naglasio da su zahtevi opozicije "dobijeni kao u fontani želja", te da će narod biti taj koji će na kraju pokazati svoju volju na izborima.

- Ovo je znak snage demokratije Srbije i da se razlikujemo od onih koji nisu sposobni ni da razgovaraju sa svojim političkim protivnicima, ni da ih čuju, ni da ih vide. Ovo je bila moja molba i moja želja. Ponosan sam na stranku kojoj pripadam i koja je prihvatila nešto što mislim da je razumno i lekovito za naše društvo. Dobili su i datum koji su tražili, kao u fontani želja. Sve su dobili. Zna narod sve što ćete da vidite i tog drugog juna - i u Beogradu, za koji su tako sigurno da pobeđuju, kao što su bili sigurni da će da pobede, pa su na kraju ubedljivo izgubili - rekao je predsednik Vučić i dodao da će da kao predsednik republike čestiti ko god da pobedi. 


Poruka pred izbore

Uoči izbora, predsednik Vučić je poručio da "narod sve zna" i da će 2. juna biti pokazano šta građani zaista žele. On je istakao da će čestitati pobedniku izbora, bez obzira na političku pripadnost, kao što dolikuje funkciji predsednika republike.

Ovim saopštenjem, predsednik Vučić je najavio početak izborne kampanje i dao jasnu poruku političkim akterima da se poštuje volja naroda. Srbija će sa nestrpljenjem iščekivati ishod beogradskih izbora i novu političku situaciju koja će uslediti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (24)

Loading
Patriota

10.03.2024 20:36

Fontana zelja za opoziciju i opet se ne slazu i ne prihvataju nista

Kiki

10.03.2024 20:37

Opoziciji je ispunjena i ova zelja, promenjen je datum izbora.

Jana

10.03.2024 20:37

Sve su dobili šta traže, ali to im ništa bitno neće promeniti izbornu volju građana. Narod je đilasovce odavno prozreo.

Dejana

10.03.2024 20:37

Izbori će pokazati svoje