"VUČIĆ NIJE IZDAJNIK, ON SE BORI ZA KiM UPRKOS TOME ŠTO SU GA RANIJE VLASTI ISPUSTILE!" Pristalica opozicije o predsedniku Srbije

Autor:

Vesti

13.02.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je branio predsednika Srbije i govorio kako je nepravdeno optužen.

"VUČIĆ NIJE IZDAJNIK, ON SE BORI ZA KiM UPRKOS TOME ŠTO SU GA RANIJE VLASTI ISPUSTILE!" Pristalica opozicije o predsedniku Srbije

Foto: Youtube/ Dnevnik

Advokat i podržavalac opozicije Sead Spahović gostujući na N1 televiziji je izjavio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije izdajnik kako ga predstavljaju.

- Vučić je neopravdano napadnut za izdaju! On nije nikakav izdajnik, ta priča te ekstremne desnice da je Vučić izdajnik, to nije tačno! On čini šta može. On je nasledio taj problem, nije ga on stvorio, on sada radi šta može. Srbija je ispustila Kosovo pre Vučića! Vučić možda i veruje da može nešto da uradi ali on je pritisnut čovek sa svih strana...ali da je on izdajnik i da on prodaje Srbiju, to po meni nije tačno! - rekao je advokat Spahović tom prilikom.

 

 

Dragan Đilas,  glavni kolovođa haosa u Skupštini Srbije besramno je psovao poslanike vladajuće većine u srpskom parlamentu na sednici pre nekoliko dana.

Na snimku koji smo objavili na osnovu Đilasove gestikulacije jasno se može zaključiti da govori "Mrš u pi**u materinu, j***m ti mater".

Najpre su opozicioni poslanici razvili transparente i počeli da protestvuju i da zvižde predsedavajućem Stojanu Radenoviću, a potom su i napustili salu odbijajući da polože zakletve. 

Zakletve su položili u skupštinskom holu, a haos se nastavio i ispred zgrade Skupštine koju su "aktivisti" gađali kupusom i šargarepom.

Čitava šarada koja je mogla da se vidi danas navodno je zbog, kako kažu, "pokradenih izbora", iako su i na sednici prisustvovali predstavnici RIK-a, a svi prigovori RIK-u su odbačeni. 

Na izborima 17. decembra učestovalo je 18 izbornih lista, a u poslaničke mandate osvojilo je njih 10. Od ukupno 250 mandata, lista Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane osvojila je 129 mandata, lista Srbija protiv nasilja - 65, Ivica Dačić - premijer Srbije -18, Nada za Srbiju - 13, Mi glas iz naroda -13, SVM - 6, Ujedinjeni za pravdu - Usame Zukorlić, Tomislav Žigmanov - 2 mandata, SDA Sandžaka Suljeman Ugljanin 2 mandata, Politička borba Albanaca se nastavlja Šaip Kamberi - 1 mandat, Ruska stranka - Slobodan Nikolić - 1 mandat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (39)

Loading
Marko

13.02.2024 10:16

Istina i činjenice ne mogu se sakriti. Vučić je uradio dosta za Srbiju.

Ena

13.02.2024 10:20

Od svih srpskih političara jedino se Vučić bori za KiM i Srbe sa KiM.

Darija

13.02.2024 10:29

Advokat Spahović je jedan od retko realnih pristalica opozicije. Čovek uviđa stvari realno i to i iznosi u javnosti.

Sandra

13.02.2024 10:36

Vučić je jedan heroj,s obzirom koliko se dugo bori da sačuva Kosovo,uprkos svim pritiscima,izdajnik ne može biti nikako!