MINISTARKA PRAVDE ZA REPUBLIKU: Državni organi neće tolerisati nasilje, drzava je jača od svakog devijantnog pojedinca!

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

24.12.2023

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministrka Popovic istice i da je vlast moguce osvojiti jedino na izborima.

MINISTARKA PRAVDE ZA REPUBLIKU: Državni organi neće tolerisati nasilje, drzava je jača od svakog devijantnog pojedinca!

Foto: Ministarstvo pravde

Ministarka pravde Maja Popović osudjuje nasilne aktivnosti okupljenih ispred gradskih i državnih institucija i poziva okupljenje da ne uništavaju državnu imovinu i ne izazivaju haos, nerede i paniku i ne vrše krivična dela.

- Državni organi neće tolerisati nasilje, drzava je jača od svakog devijantnog pojedinca i organizovanih nasilnih grupa. Sacuvačemo ustavni poredak - rekla je Popović za Republiku.

Ministrka Popović ističe i da je vlast moguće osvojiti jedino na izborima.

Podsetimo, demonstranti koje predvode poslanici sa liste Srbija protiv nasilja provalili su ulazna vrata i upali u Stari dvor. Unutra ih je sačekala policija sa opremom za razbijanje demonstracija.

Oni su prethodno polupali prozore na vratima. Kako javlja reporter Republike sa terena, demonstranti su jajima zasuli zgradu, a neki su i upali u nju kroz prozore. Pojedini su nosili i baklje sa sobom.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Solo

25.12.2023 00:15

Evo napokon i nase Ministarke Maje Popovic koja se oglasila u vezi nasilnih demonstracija a u stvari Opozicija urnise Vucica nasiljem i pretnjama evo vec 10 godina dok Maja Popovic pije kaficu i boji kosu u plavo ali bez ikakvih komentara komentara..Hmmmm