OGLASIO SE NESTOROVIĆ O SNS-U: Oni su pobedili na ovim izborima, nemamo problem da im čestitamo

Autor: Kurir

Vesti

22.12.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestorović čestita SNS na pobedi na izborima

OGLASIO SE NESTOROVIĆ O SNS-U: Oni su pobedili na ovim izborima, nemamo problem da im čestitamo

Foto: ATA Images


Branimir Nestorović, koji je iznenađenje na izborima, čestitao je večeras SNS na pobedi, ističući da je realna cifra oko 5 miliona glasača, od kojih SNS ima oko milion, milion i dvesta glasača. On je naglasio da SNS ima ogromnu stranku, sredstva i logistiku, te da je njihova pobeda očekivana.

- Realna cifra je oko 5 miliona glasača, SNS ima oko milion, milion i dvesta glasača, to nije nikakva tajna. SNS je pobedio na ovim izborima, jer imaju ogromnu stranku, ogromna sredstva, logistiku. Naravno da će da iskoriste svoje prednosti. Nemamo problem da čestitamo pobedniku - rekao je on.

 


Nestorović: Opozicija, ali ne svemu



Nestorović se izjasnio kao opozicija, ali je istakao da nisu opozicija svemu. Naglasio je da bi podržali dobre predloge u gradskoj skupštini ili rezoluciju o KiM u interesu države u republičkom parlamentu. Istakao je da žele da očuvaju integritet Srbije, bez obzira na novac, jer, kako je rekao, "para nemamo, a svi smo ostvareni ljudi".

- Mi jesmo opozicija, ali nismo opozicija svemu. Ukoliko bi u gradskoj skupštini bilo dobrih predloga ili ako bi se u republičkom parlamentu glasalo za rezoluciju o KiM koja je u interesu države, naravno da bismo to podržali. Ušli smo u ovu priču jer želimo da očuvamo integritet Srbije, a ne zbog novca. Para nemamo, a svi smo ostvareni ljudi. Mi smo odlična udavača, jer ništa ne tražimo.


 Nestorović je istakao da, iako su opozicija, spremni su da podrže sve što je u interesu države, bez obzira na političke razlike.

Nestorovićeva otvorenost prema mogućnosti podrške predloga koji bi doprineli očuvanju integriteta Srbije, bez obzira na političku pripadnost, predstavlja zanimljiv preokret u političkom diskursu. Ova izjava nagoveštava mogućnost za saradnju između opozicije i vlasti u slučaju zajedničkih interesa države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (28)

Loading
Pavle

22.12.2023 22:38

Iako je Nestorovic opozicija pokazao je da mu nije nikakav problem da prizna rezultat nedavno odrzanih izbora.

Petar

22.12.2023 22:40

Smatram da se Nestorovic pokazao daleko odgovornijim i ozbiljnijim nego mnogi politicari iz ostatka opozicije koji su dosta godina na politickoj sceni Srbije.

Nenad

22.12.2023 22:43

Nestorovic je jedan od retkih koji je priznao da su Vucic i SNS ubedljivo pobedili na ovim izborima i da nije bilo nikakvih neregularnosti tokom izbornog procesa.

Marko

22.12.2023 22:45

Pravilo i red je da se boljem od sebe cestita, a ne kao Djilas i ostali iz opozicije da poput razmazenih derista ne mogu da prihvate tu cinjenicu.