MARINIKI I ALEKSIĆU NIKO NEĆE NA PROTESTE! Pozivaju na ulicu, BIRAČI RAZOČARANI: "Dokle ćete nas vući za nos?!" (FOTO)

Autor:

Vesti

18.12.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srbija protiv nasilja" doživela je izborni debakl na vcanrednim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima koji su juče održani u našoj zemlji.

MARINIKI I ALEKSIĆU NIKO NEĆE NA PROTESTE! Pozivaju na ulicu, BIRAČI RAZOČARANI: "Dokle ćete nas vući za nos?!" (FOTO)

Foto: ST/N. MANDIĆ, Društvene mreže, Twitter/Printscreen

Prema najnovijim informacijama RIK-a na osnovu obrađenih 7.847 biračkih mesta od ukupno 8.273, lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" osvojila je 46,84 odsto, odnosno 1.678.619 glasova, dok je lista "Srbija protiv nasilja" osvojila je 23,38 odsto ili 837.859 glasova.

Kako smo juče pisali, Miroslav Aleksić liste je izgubio čak i u svom selu Počekovina. Prema prvim rezultatima lista ''Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'' osvojila je 195 glasova, dok je lista ''Srbija protiv nasilja'' osvojila 98 glasa.

Marinika Tepić i Miroslav Aleksić, nezaodvoljni ishodom izbora, sada pozivaju na nove blokade i proteste, i to danas u 18 sati u Beogradu, ispred Gradske skupštine. 

Ipak, izgleda da su rezultatima, ili nečim drugim, razočarani i njihovi birači. Skoro pa jednoglasno kažu da na proteste neće doći.

Hoćemo li se šetati svakog ponedeljka od 18h do 20h?! Pitam zbog smena na poslu - jedan je od komentara, dok druge pristalice upućuju da šetnje neće dovesti ni do čega.

- Znam, nego se pitam dokle će nas vući za nos - jedan je od komentara.

 

 

Hajde u političku penziju

Nakon neuspeha na gotovo svim nivoima, glasači se slažu i da "Srbija protiv nasilja" i njeni lideri treba da promene profesiju.

Dragi luzeri, prosto ne znam šta odiše većim entuzijazmom - da li boja vaših glasova, ili broj glasova koje ste dobili? Ajd’ malo se naspavajte, odmorite, pa od nove godine u potragu za nekom novom profesijom - politika nije za vas. Srećno i da ste nam živi i zdravi - napisao je ogorčeni birač.

Drugi se, pak, pitaju, protiv čega će biti ovaj novi protest i, ako su već primetili nepravilnosti, zašto juče odmah nisu odreagovali? 

Sve komentare pogledajte u galeriji:

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Egon

18.12.2023 12:00

Hronični gubitnici izgubili još jedne izbore i sada hoće na ulicu. Šokiran sam.

Biće veselo

18.12.2023 12:02

Jel glasao i Dražen Bosanac?

Bubi

18.12.2023 13:05

Nadamo se da će narod konačno shvatiti ko su Marinika i Aleksić!

Mika

18.12.2023 13:59

Doživeli su veliki poraz!