VUČIĆ PRIMA U OPROŠTAJNU POSETU AMBASADORE ŠPANIJE I BELORUSIJE! Sastanci u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike

Autor:

Vesti

12.12.2023

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastanci su zakazani za 9.30 i 10 časova.

VUČIĆ PRIMA U OPROŠTAJNU POSETU AMBASADORE ŠPANIJE I BELORUSIJE! Sastanci u  zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike

Foto: FOTO TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ/n

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće danas u oproštajnu posetu ambasadora Kraljevine Španije Raula Bartolomea Molinu.

Vučić će primiti ambasadora Španije u 9.30 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Takođe, predsednik Vučić primiće u oproštajnu posetu ambasadora Republike Belorusije Valerija Briljova u utorak, 12. decembra 2023. godine, u 10.00 časova,  u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Podsećamo, Vučić je juče bio na predizbornom skupu u Prokuplju.  

- Kada sam postao ministar odbrane i potpredsednik Vlade prvi dani obeležile su tragedije koje su pogodile dve porodice u Toplici. Tada sam video šta je junačka Toplica. Poginuli su momci na razminiravanju terena na Kopaoniku. Toplica je uvek bila na braniku otadžbine.

- Obišao sam Zdravstveni centar u izgradnji. Mislio sam da je Skadar na Bojani. 35.000 nešto novog, nešto rekonstruisanog, biće najlepša i najmodernija bolnica. Već za nekoliko meseci moći ćete da se lečite sa najmodernijom opremom koja postoji - rekao je.

Takođe, gostovao je i emisiji "Ćirilica" na Hepi TV.

Ako jedan od velikih sukoba prestane, plašim se da će se proširiti na neke druge teritorije. Mi imamo dovoljno novca u kasi, spremni smo za šokove u svetu .EU je treći kvartal u rececisiji, a nama je je bio 3,6 u Evropi. Kroz investiranje, veliki deo rasta možemo da ostvarimo. To sve zavisi od geopolitičke situacije, jer na vas to može da utiče, a veliki pritisci su na nama - naveo je u gostovanju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Keti

12.12.2023 08:10

Hvala na saradnji i srećno u daljem radu

Ana

12.12.2023 08:11

Danas jos jedna u nizu oprostajnih poseta ambasadora Spanije i Belorusije i zelimo im puni srece u daljem radu.

Keti

12.12.2023 08:12

Hvala na dosadašnjem zalaganju za Srbiju

Milan Š

12.12.2023 08:17

Ni Španija ni Belorusija nisu priznale lažnu državu Kosovo i mi smo im na tome zahvalni.