SRAMOTNO! Aktiviste SNS napala osoba metalnom šipkom u centru Novog Sada!

Autor:

Vesti

24.11.2023

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident u centru Novog Sada

SRAMOTNO! Aktiviste SNS napala osoba metalnom šipkom u centru Novog Sada!

Foto: Republika


Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu reagovao je na šokantan napad na njihove aktiviste tokom obavljanja stranačkih aktivnosti u centru grada.

Prema njihovim rečima, aktivisti su fizički napadnuti i štand stranke je uništen metalnom šipkom. Očekuje se da nadležne institucije brzo reaguju i pronađu počinioca.


Oštra osuda napada



Gradski odbor Srpske napredne stranke najstrože osuđuje fizički napad na svoje aktiviste, ističući da je politički motivisano nasilje poniženje za sve građane Novog Sada.

Takođe, ističu da je ovo samo jedan u nizu napada na njihove aktiviste, te da se ugrožavanje bezbednosti i napadi na neistomišljenike pretvaraju u osnovni modus operandi opozicije, posebno ističući Đilasa i njegove pristalice.


Reakcija na nasilje



Unatoč napadima, Gradski odbor Srpske napredne stranke poručuje da hrabro nastavljaju borbu za slobodnu i pristojnu Srbiju, istrajavajući u svojoj borbi za bolju budućnost grada i države. Naglašavaju da ih napadi neće obeshrabriti, već samo učvrstiti u odlučnosti da istraju u svojim ciljevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (26)

Loading
Klara

24.11.2023 21:24

Počinioci moraju biti kažnjeni.

Joka

24.11.2023 21:37

Očigledno je da nasilje postaje sredstvo političkog izražavanja opozicije, što je potpuno neprihvatljivo u demokratskom društvu.

Marija

24.11.2023 21:38

Fizički napad na aktiviste je sraman čin i predstavlja ozbiljan udarac na temelj demokratije.

Sanja

24.11.2023 21:39

Ovakav agresivan pristup političkim razlikama ne samo da šteti pojedincima već i demokratskim vrednostima samog društva.