SRDAČNA DOBRODOŠLICA ZA PREDSEDNIKA! Vučić na ručku kod porodice Nikolić u Smederevu: "Vratili su se u našu prelepu Srbiju" (FOTO)

Autor:

Vesti

12.11.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije zahvalio se porodici Nikolić na toplom dočeku.

SRDAČNA DOBRODOŠLICA ZA PREDSEDNIKA! Vučić na ručku kod porodice Nikolić u Smederevu: "Vratili su se u našu prelepu Srbiju" (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Treći predizborni skup liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ održava se danas u Smederevu. Na skupu će govoriti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je pre dolaska na skup posetio porodicu Nikolić u ovom kraju.

- Hvala porodici Nikolić na toplom dočeku. Ljudi jesu naša snaga. Nikolići su povratnici iz Austrije, vratili su se u našu prelepu Srbiju sa željom da se kuća i porodica grade na dedovini, radi na rodnoj zemlji i od toga živi. Srbija ne sme da stane! - napisano je u opisu slike na zvaničnom Instagram profilu predsednika. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Ena

12.11.2023 12:17

Ovo je samo jedna od mnogobrojnih porodica koje su se vratile iz inostranstva u Srbiju zahvaljujući tome što se pod vođstvom Vučića Srbija ubrzano razvija.

Jelena

12.11.2023 12:19

Porodica Nikolić je pravi primer prave srpske porodice. To je naša snaga.

Jelena

12.11.2023 12:20

Pravi srpski domaćini su ugostili predsednika onako kako dolikuje. Svaka čast.

Mia

12.11.2023 12:20

Prelep prizor! Nadamo se da ce biti vise ovakvih situacija! Prelep prizor! Nadamo se da ce biti vise ovakvih situacija!