VUČIĆ U PIROTU: Opozicija bi Srbiju odmah uvela u NATO i uvela sankcije Rusiji, dok Majić oslobađa ljude koji SRPKINJAMA SEKU DOJKE...

Autor:

Vesti

09.11.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je govor na Drugom predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Pirotu.

VUČIĆ U PIROTU:  Opozicija bi Srbiju odmah uvela u NATO i uvela sankcije Rusiji, dok Majić oslobađa ljude koji SRPKINJAMA SEKU DOJKE...

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Aleksandar Vučić

 U svom obraćanju, on se osvrnuo na opoziciju koja, prema njegovim rečima, planira da, ukoliko pobedi na izborima, pridruži Srbiju NATO alijansi i uvede sankcije Rusiji.

Vučić je istakao da je opozicija koja sebe naziva "Srbija protiv nasilja" u prošlosti molila zapadne predstavnike da priznaju Kosovo dok su oni bili van zemlje. Takođe, naveo je da su ti isti ljudi danas na listama opozicionih stranaka.

Jedan od kandidata na opozicionim listama je i osoba koja je bio deo G17plus, zatim osoba koja je bila kod Čanka, kao i treća osoba koja ima 44 godine, a još uvek nije završila osmi razred osnovne škole. Vučić je istakao da se ne šali kada kaže da je jedan od kandidata još uvek u osnovnoj školi.

Predsednik je takođe naveo da su na listama opozicionih stranaka i osobe poput Bjelogrlića i Majića, koji su oslobodili gnjilansku grupu koja je sekla dojke srpskim ženama na Kosovu i Metohiji. On je istakao da bi ove promene bile katastrofalne za Srbiju.

- Pozvali su i onog Bjelogrlića i onog Majića, Majića koji oslobađa gnjilasku grupu, one koji su sekli dojke srpkinjama na Kosovu i Metohiji, za sve njih su našli razlog da ih oslobode, i da im daju oslobađajuće presude, velike bi promene doneli u Srbiju. Ili ovaj što bije starije ljude, udara, ne prestaje da bije starije ljude, ali je protiv nasilja. Protiv moga si to nasilja? To valjda svi treba da kažemo - mnogo je lepo kad ti biješ, samo da neko slučajno ne ustane da ti uzvrati, neće, mi nećemo tako, ali nećemo ni da te se plašimo, nikoga nećemo da se plašimo, ovo je naša zemlja, nećemo da bežimo od nasilnika, nećemo da se sklaljamo, staćemo na crtu na izbore pa ćemo da vidimo ko će više glasova da dobije - poručuje Vučić.



Vučić je takođe kritikovao jednog od kandidata na opozicionim listama koji je poznat po tome što bije starije ljude, ali sebe naziva borcem protiv nasilja. On je poručio da neće dozvoliti da se plaše nasilnika i da će stati na crtu na izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (53)

Loading
Maja

09.11.2023 18:46

Opozicija bi po meni odvela Srbiju u propast i ne smemo dozvoliti da se to desi zato ja svoj glas dajem za SNS.

Dunja

09.11.2023 18:56

Niko neće urušavati Srbiju,za to će se pobrinuti narod 17.decembra.

Ivana

09.11.2023 18:57

Opozicija bi upropastila drzavu.

Sasa

09.11.2023 18:59

Pirot je danas bio centar Srbije