NASTAVLJA SE TEROR KURTIJEVIH SPECIJALACA! Novi skandal na Kosovu - ponovo upali u prostorije kancelarije za KiM

Autor:

Vesti

22.08.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tom prilikom zaposleni su obavešteni da moraju da napuste svoja radna mesta i isele se iz zgrade u roku od tri dana.

NASTAVLJA SE TEROR KURTIJEVIH SPECIJALACA! Novi skandal na Kosovu - ponovo upali u prostorije kancelarije za KiM

Foto: Tanjug/AP

Srpska lista saopštila je da su danas predstavnici nelegitimnog Kurtijevog gradonačelnika ponovo ušli u zgradu u kojoj se nalaze prostorije Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Službe Direkcije Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, Kosovsko-Mitrovačkog upravnog okruga i Centra za socijalni rad Vučitrn u naselju Bošnjačka mahala, u Kosovskoj Mitrovici i obavestili zaposlene da moraju napustiti svoja radna mesta i iseliti se iz zgrade u roku od tri dana.

Tom prilikom zaposleni su obavešteni da moraju da napuste svoja radna mesta i isele se iz zgrade u roku od tri dana, navodi se u saopštenju Srpske liste.

- Na poziv međunarodne zajednice da nelegitimni gradonačelnici rade sa alternativnih lokacija oni su otišli korak dalje i žele da oduzmu i naše prostorije, pa u tom postupku svoju osionost i demonstriranje sile pokazuju tako što ne poštuju sopstvene zakone i pravila te dokument dostavljaju na albanskom jeziku. Takođe, pitamo međunarodne predstavnike da li se na ovaj način poštuje njihov poziv da nelegitimni gradonačelnici rade samo administrativne poslove i ne donose političke odluke protiv građana naših opština - navodi se u saopštenju Srpske liste.

Istovremeno, Srpska lista je upitala međunarodne predstavnike da li se na ovaj način poštuje njihov poziv da nelegitimni gradonačelnici rade samo administrativne poslove i ne donose političke odluke protiv građana naših opština, prenosi Tanjug.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (83)

Loading
Nenad

22.08.2023 13:09

Treba što pre kazniti narod i Bog da kazne.

Nebojša Ilić

22.08.2023 13:13

Ajde Evropska unijo pokaži da postojiš pa spreči Kurtija da radi takve stvari uperene protiv Srpskog naroda...

Emi

22.08.2023 13:24

Zašto EU ne reaguje? Gde je sada Ursula da kaže "radite na deeskalaciji"?

Dejan

22.08.2023 13:25

Kurti prevazilazi sve granice. Nadam se da će mu jednom neko stati na put.