OPOZICIONAR TVRDIO DA JE DAO OTKAZ, A DOLAZI NA POSAO: Trik - "Sto puta ponovljena laž, postaje istina", više ne važi

Autor:

Vesti

07.08.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je radnik Javno komunalnog preduzeća “Komunalprojekt“ Željko Pejčić iz Bačke Palanke dobio otkaz zbog govora na opozicionom skupu u ovom gradu odjeknula je kao bomba u opozicionim medijima.

OPOZICIONAR TVRDIO DA JE DAO OTKAZ, A DOLAZI NA POSAO: Trik - "Sto puta ponovljena laž, postaje istina", više ne važi

Foto: Printskrin N1

Medijska kuća N1 prva je objavila vest 3. avgusta sa naslovom “Bio na protestu zbog smrti dečaka u Bačkoj Palanci, pa dobio otkaz“, a potom se Gebelsovim metodom ta informacija prenela i po drugim opozicionim redakcijama.

Ne vodeći računa o novinarskoj etici, a rukovodeći se doktrinom da sto puta ponovljena laž postaje istina, ova informacija se proširila i po društvenim mrežama, tako da je javnost stekla utisak da je Željko Pejčić zaista dobio otkaz samo zato što se pojavio na jednom opozicionom skupu.

Republika

Foto: Printskrin N1

 

 

U videu koji je portal NS Uživo imao na uvid, jasno se vidi da Željko Pejčić i dalje dolazi na svoje radno mesto i da u ovom slučaju sto puta ponovljena laž neće postati istina.

Željko Pejčić je dobio svojih pet minuta slave u teškoj tragediji koja je pogodila Bačku Palanku i porodicu Mijaljković, a ovim putem apelujemo na sve političke činioce i društvo u celini da ne zloupotrebljavaju ovakve tragedije zarad lične promocije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading