ŠOK! Skandalozni tvitovi bivšeg predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića – ne dozvoljava porodici nastradalog dečaka da tuguje u miru! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.08.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji nastradalog dečaka su pre dva dana, pisanim putem, zamolili javnost da ne zloupotrebljava njihovu bol, nesreću i gubitak i da ih ostave "na miru".

ŠOK! Skandalozni tvitovi bivšeg predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića – ne dozvoljava porodici nastradalog dečaka da tuguje u miru! (FOTO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Nedostatak morala, empatije i zdravog rasuđivanja kod bivšeg predsenika DS Bojana Pajtića postaje sve izraženije. Da bi izazvao pažnju na društvenim mrežama on optužuje roditelje koji su izgubili dete da im se preti, a da su oni, uprkos najgoroj sudbini, odlučili da se nagode.

Šta se zapravo desilo? Roditelji nastradalog dečaka su pre dva dana, pisanim putem, zamolili javnost da ne zloupotrebljava njihovu bol, nesreću i gubitak i da ih ostave "na miru". Uz tekst je bila priložena i slika na kojoj su oni i predsednik opštine Bačka Palanka.

S obzirom na to da se delu opozicije ne dopada da ne može da "eksplatiše" tuđu nesreću mora biti, kako Pajtić kaže, da se roditeljima preti, a da su oni, takvi kakvi su, prihvatili pretnje.Kako neko, ko je i sam roditelj, može i da pomisli ovako nesto?

Foto: Printscreen/Twitter

Bojan Pajtić

Može. A zašto? Zato što ga ne pogađa sudbina roditelja. Ne pogađaju ga suze sestre poginulog dečaka. Njega jedino pogađa broj lajkova i deljenja na društvenim mrežama, i ako može, sutra da gostuje na dva medija koja zajedno sa njim, i njima sličnima, eksplatišu stradanja.

A šta je istina. Predsednik opštine je tog dana kada je dete stradalo, bio u kući nesrećne porodice. Tokom nedelje je imao nekoliko susreta sa porodicom, razgovarao je, saosećao, delio tugu, i nije to objavljivao na društvenim mrežama, jer empatija i zdrav razum nalažu da se takve stavri ne rade.

Nažalost ljudima bez morala, empatije i zdravog razuma, koji beleže samo lajkove, najvažnije je da opljuju nekoga, pa makar to bili i roditelji koji su izgubili dete. Bitno je samo koliku korist će on, Bojan Pajtić imati od tvita jer i to uskoro počinje da se monetizuje, pa valja nakupiti dovoljno lajkova da bi mu se isplatio profil preko koga pljuje, vređa i demonizuje ljude koji ne dele njegovo mišljenje i viđenje sveta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Doktor

07.08.2023 01:13

Čuo sam da ga je dečko ostavio pa verovatno usled bola nekontrolisano se ponaša.