DA NIJE VUČIĆA KO BI SE JOŠ SETIO KOSOVA?! Novinarka oplela: "Ako vam nije jasno, žalite se Kurtiju, pošto je predsednik ionako kriv za sve"

Autor:

Vesti

19.06.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Očigledno je ovo bio poslednji trenutak za obuzdavanje Srbije, da se udari spolja i iznutra sve dok ne postane ponovo užas od Uže Srbije", ističe Vesna Radusinović.

DA NIJE VUČIĆA KO BI SE JOŠ SETIO KOSOVA?! Novinarka oplela: "Ako vam nije jasno, žalite se Kurtiju, pošto je predsednik ionako kriv za sve"

Foto: Milos Tesic/ATAImages

Aleksandar Vučić

Tek pre para dana je neki Francuz, safari demonstrant, oslobodilac Beograda, da li novinar ili obaveštajac, šta li je, otkrio o čemu se radi. Opušten, među svojima, ohrabrio je domaćine, Beograđane, da samo udruženi sa Prištinom Aleksandru Vučiću mogu slomiti kičmu. Probudili su se i razni narodni heroji iz raznobojnih slobodarskih revolucija širom sveta, koji nisu razvalili Srbiju nego i tolike druge zemlje, od kojih su ostale ruševine i milioni izbeglica, migranti koji kucaju na vrata sreće, da u svom znoju u bescenju podignu posrnulu Evropu. Naši i ko zna čiji Otporaši, oslobodili su ih mrskih diktatora i uglavnom od normalnog života.

Njihov se vođa skrasio u Kolorado springsu, gde je marihuana legalizovana kao najveća civilizacijska tekovina. Živi u svom svetu, sam sebi dovoljan kao istorijska ličnost, pa nije ni čuo za sadašnjeg sugrađanina, nepopravljivog srpskog nacionalistu Nikolu Jokića, koji sramoti bas njega, građanina sveta i usrećitelja čovečanstva. Njegov pomoćnik iz Otpora javio se video porukom sa tajne lokacije kao zaštićeni svedok naše propasti. Demonstrantima u Beogradu je poručio da izdrže kao ćuskije za rušenje Vučića i Srbije.

Možda smo stvarno glupi kao ćuskije da ne vidimo da je Vučić prekršio dogovor. Jaka Srbija nije bila planirana ni pod kraljem Aleksandrom, ni pod Titom i Miloševićem, a i Đinđić je zbog neposlušnosti ostao bez glave. Očigledno je ovo bio poslednji trenutak za obuzdavanje Srbije, da se udari spolja i iznutra sve dok ne postane ponovo užas od Uže Srbije, koja će nastaviti da okajava stare velikosrpske grehe i da se izvinjava svakom iskompleksiranom neprijatelju. Srbi su veliki i pitom narod. Toliko su lakoverni da bi dozvolili da ih vodi čak i Aljbin Kurti, a ne razne Tuta – Mute iz Beograda, pa su se žalili Amerima da im na čelu Srbije treba neko obrazovan i uravnotežen, neko poput Kurtija umesto Vučića, koji je nesumnjivo ubica Srbije sa okolinom, kako je lepo napisano u Zagrebu.

Aleksandar Vučić ubija srpsku decu, zagađuje srpski vazduh i srpske reke, kopa zlato i plemenite metale, pravi puteve i ostvaruje srpski san, da živimo kod svoje kuće. Da radimo u nemačkim fabrikama i učestvujemo u američkoj tehnološkoj revoluciji, u kojoj na pretek ima hleba bez motike. Zato je poslednji trenutak da se zaustavi Vučićevo nasilje, da bi Kurti nesmetano dovršio posao i rešio srpsko nacionalno pitanje na Kosovu. Srbi nisu problem samo ako ih nema, gde nema Srba na Balkanu, tu ih je odnela Oluja kao demokratska tekovina. Da nije Vučića ko bi se još setio Kosova, kad je odavno prežaljeno čak i u narodnim junačkim pesmama. Ako vam nešto nije jasno, žalite se Kurtiju, pošto je Vučić ionako kriv za sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (67)

Loading
Marija

19.06.2023 15:43

Vučić je ljudina, čovek za primer!

POLITIKANT

19.06.2023 17:20

@Marija - VODI ga KUCI da te ,,USRECI " !

Ana

19.06.2023 16:14

Vuciceva odgovorna drzavna politika bori se za dobrobit svojih gradjana na KiM.

Sanja

19.06.2023 16:14

Vučić čini sve što je u moći Srbije da se izbori za naš narod na Kosovu i Metohiji.