NE MOŽE KOREKTNIJE OD OVOGA: Srbija pisala EULEKSU - ponesite poligraf i povedite vaše stručnjake, videćete gde su uhapšeni Kurtijevi specijalci!

Autor:

Vesti

18.06.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

EULEKSU smo uputili ponudu, napisali smo im u poslednjem pasusu "policijski službenici MUP-a koji su uhapsili navedena lica, spremni su da budu poligrafski testirani" - rekao je Aleksandar Vučić.

NE MOŽE KOREKTNIJE OD OVOGA: Srbija pisala EULEKSU - ponesite poligraf i povedite vaše stručnjake, videćete gde su uhapšeni Kurtijevi specijalci!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Aleksandar Vučić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obraćša se danas građanima i govori o situaciji na Kosovu i Metohiji.

Kako je rekao, Srvija zna da Aljbin Kurti ima podršku nekog sa zapada.

- Juče sam imao pet razgovora sa stranim predstavnicima. U Euleksovom izveštaju je ispoštovana samo birokratska forma". Znate li kakav je izveštaj do kojeg se dočepala kancelarija za KiM, Euleksov? Kada ih pitanje zašto držite te ljude, zašto dozvoljavate, oni kažu mi to pažljivo pratimo. U tom dokumentu ne piše ništa - kazao je Vučić i dodao:

- Ispisali su nam šta piše u 4 člana tzv. prištinskih zakona i pojma nemaju. Ispoštovali birokratsku formu i baš ih briga za Srbe. Uhapsili su Spasića i Vlaškovića zbog tobožnjeg napada na novinare. Pogledajte šta oni rade Kurti kreira kriminalnu situaciju u kojoj maltretira sve građane srpske naionalnosti. Mislio sam da to radi sam, sada znam da ima podršku pojedinih zemalja zapada. Dovodi neke bezveznjakoviće koji nikakav legitimitet nemaju sa 1 odsto u Leposaviću. Dovedu bolumentu svojih novinara da tamo provociraju ljude. Spasić pušta muziku dečko, radi honorarno u bolnici. Usudio se da kaže omiljenom novinaru Aljbina Kurtija da skloni telefon, pipnuo ga nije. Zato je uhapšen i određen mu je pritvor. A Euleks "pomno prati!".

- Lažovi jedni, jedino što hoćete da pratite je kako Srbi da budu proterani.

- EULEKSU smo uputili ponudu, napisali smo im u poslednjem pasusu "policijski službenici MUP-a koji su uhapsili navedena lica, spremni su da budu poligrafski testirani". Dakle mi njima nudimo, dođite u Beograd, mi vam dajemo ljude koje su uhapsili, ako prođu poligraf na pitanje ko su oni, pitajte ih gde su ih uhapsili, pa izvestite svetsku javnost lažemo ih ili ne. Ali ne interesuje ih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (37)

Loading
Markos

18.06.2023 10:38

Mi smo vise nego korektni

Tanja

18.06.2023 10:43

Šiptarska policija koja je do zuba naoružana uhapšena zbog povrede graničnog prelaza. Njih niko nije ni takao a Kurti decu bije. Veliki nasilnik.

Mici

18.06.2023 10:45

Dokle ce vise Srbija na hiljadu nacina da dokazuje olosima da smo mi u pravu. Euleks je smejurija na KIM.

Andrijana

18.06.2023 10:46

Da smeju pristali bi na poligraf.