DRHTAV GLAS I SUZNE OČI! Trenutak koji je svima promakao: NIKAD EMOTIVNIJA REAKCIJA PREDSEDNIKA VUČIĆA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.05.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić juče se obratio građanima i rekao kako je ovo jedan od najtežih dana u savremenoj istoriji, govoreći o stravičnom zločinu, lider Srbije se u jednom momentu potpuno slomio.

DRHTAV GLAS I SUZNE OČI! Trenutak koji je svima promakao: NIKAD EMOTIVNIJA REAKCIJA PREDSEDNIKA VUČIĆA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Šok i neverica koji su usledili nakon jučerašnjeg masakra Koste Kecmanovića u OŠ "Vladislav Ribnikar" potpuno su uzdrmali i sam državnički vrh, koji je juče zasedao kako bi preduzeo potrebne mere u cilju sprečavanja ovakvih tragedija i u budućnosti.

Tokom jučerašnjeg dana građanima Srbije obratio se i Aleksandar Vučić, vidno potrešen dešavanjima, ali detalj koji je mnogima promakao bio je zapravo momenat u kome je lideru Srbije bilo najteže da govori i gde je zapravo pokazao najemotivniju reakciju, kada je gotovo zaplakao pred kamerama.

To se desilo u momentu kada je Vučić govorio o hladnokrvnosti koju je Kecmanović pokazao kada je uhapšen, tj. kada je razgovarao sa pripadnicima MUP u policijskoj stanici.

Kako je lider Srbije reagovao možete videti u videu ispod.

Podsetimo, juče je u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru došlo do nezapamćenog zločina kada je učenik sedmog razreda Kosta Kecmanović doneo u školu očevo oružje.

Po dolasku u školu, nešto pre 8.40 sati, ubio je čuvara, ranio dve dežurne učenice, a jednu ubio. Zatim se uputio ka učionici u kojoj je njegovo odeljenje VII-2 imalo čas istorije. Tamo je upucao nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, pa zapucao na učenike. Ubijeno je osmoro đaka i čuvar škole, dok je teško ranjena nastavnica i nekoliko učenika.

O tome da je učenik imao unapred pripremljen plan na konferenciji za medije pričao je i Veselin Milić, načelnik Policijske uprave za grad Beograd, kao i predsednik države Aleksandar Vučić u vanrednom obraćanju građanima.

Unapred pripremljen plan, lista "prioritetnih meta", molotovljevi kokteli i dva očeva pištolja - tako je Kosta Kecmanović do detalja osmislio krvavi pir koji Srbija ne pamti. Posle zločina je sam pozvao policiju i rekao im kako je "psihopata". Nije pokazao ni trunku kajanja.

Prema srpskom zakonu, dete koji nema punih 14 godina starosti nije krivično odgovorno bez obzira na težinu zločina i broj žrtava, što je upravo slučaj i u ovom masakru. Da ima 14 godina, Kecmanović bi u najgorem slučaju po njega mogao da bude poslat u vaspitno-popravni dom. Ali pošto ima samo 13, sinoć je predat radnicima Centra za socijalni rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (338)

Loading
Milica

04.05.2023 12:33

Pratila sam i videla sam koliko je Vucicu kao i celoj Srbiji tesko

Nataša

04.05.2023 12:33

Srbija u skorije vreme nije doživela ovakvu tragediju.Svaki normalan čovek bi isto reagovao.

Nikola

04.05.2023 12:33

Ne znam zašto ljudi zaboravljaju da je i on samo čovek.

Ivana

04.05.2023 12:34

Najteži dan u modernoj istoriji Srbije. Jako nam je svima tesko