IMAMO SVOJE CRVENE LINIJE! Vučić poručio iz Sokobanje: Dok sam ja predsednik, nećemo ni u NATO, niti u jedan vojni blok!

Autor:

Vesti

28.04.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je posetio Zaječarski okrug.

IMAMO SVOJE CRVENE LINIJE! Vučić poručio iz Sokobanje: Dok sam ja predsednik, nećemo ni u NATO, niti u jedan vojni blok!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Sokobanji, gde je započeo svoj obilazak Zaječarskog okruga, da želi da ima najbliže i partnerske odnose sa NATO, ali da postoje linije preko kojih ne smemo da pređemo.

On je ponovio da je Srbija jedna od retkih zemalja koja ima nezavisnu i vojno neutralnu politiku, kao i da će to ostati dok je on predsednik.

- Dok sam ja predsednik nećemo ni u NATO niti i u jedan vojni blok. To je naš izbor. Svi oni koji mi svakodnevno sole pamet i koji tvrde da su pametniji nego ja i sve znaju, videli su se sa stranim državnicima i znaju šta je najbolje. Ja ne mogu da pređem preko želje naroda. Želim da imamo najbliže odnose sa onima koji su nas napali 1999. godine, ali moramo da imamo neke linije koje nećemo da pređemo. Srbija će sam da brani svoje ljude - poručio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (115)

Loading
Jovan

28.04.2023 13:09

Bravo za Vučića ne trebaju nam neprijatelji iz NATO pakta koji su svuda u svetu napravili haos.

Maja

28.04.2023 13:10

Srbija kategorički odbija da se pridruži bilo kom vojnom bloku, već ostaje kao i do sad neutralna

Mihajlo

28.04.2023 13:10

Vucic ima svoje stavove l održava datu rec.

Kata

28.04.2023 13:10

Vucic se drzi svog stava i ne odstupa od njega. To je pravi predsednik, ne popusta pod pritiscima.