DAČIĆ: Treba nam jaka Srbija koju poštuju svi u svetu!

Autor:

Vesti

31.03.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić obratio se danas na završnom skupu Srpske napredne stranke u Beogradu i tom prilikom poručio da nam je potrebna jaka Srbija, koja poštuje međunarodno pravo i koju poštuju svi u svetu

DAČIĆ: Treba nam jaka Srbija koju poštuju svi u svetu!

Foto: SPS

- Upravo iz tog razloga, potrebna nam je mudrost i mudra odluka u nedelju. Kada smo se pre deset godina dogovorili da vratimo ljudima osmeh i napravimo bolju Srbiju, uspeli smo u tome. Zato nemamo pravo da stanemo ni u teška vremena, ona traže maksimum od nas. Gledao sam u oči mnogo puta sa Aleksandrom Vučićem ove što nas pritiskaju i znam da će uvek odgovor biti džaba vam pritisci, Srbija je iznad svega - poručio je Dačić i podsetio da je koalicija SNS- SPS najduža koalicija koja traje već 10 godina - ocenio je predsednik SPS-a. 

Dačić je rekao da je ponosan na sve rezultate koji su ostvareni za to vreme.

- Najviše cenim naš međunarodni položaj. Prvo pitanje je KiM, početak i kraj naše politike, mi nikada nećemo priznati lažnu nezavisnost te države. Najviše smo pomogli opstanak i budućnost Republike Srpske - dodao je Dačić. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading