PLJUNUĆE NA SVE I SVAKOGA, PA I NA DUDU IVKOVIĆA! Samo zbog jedne rečenice HAJKA na legendarnog trenera!

Autor: Republika

Vesti

19.01.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treba im terapija kontrole besa!

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Dušan Ivković

Po istoj matrici po kojoj su dežureni hejteri i mediji bliski opoziciji svojevremeno napali glumačke legende Mikija Manojlovića, Nenada Jezdića ili Svetislav Goncića ili muzičara Gorana Bregovića i proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković našao se na udaru i to samo zato što je izgovorio jednu rečenicu u kojoj je pohvalno govorio o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Rekli smo obeležećemo 100 godina, ali nećemo da se zadovoljimo podelom plaketa već ćemo da se trudimo da napravimo Radnički koji će da funkcioniše u narednih 100 godina. Da bi Radnički funkcionisao 100 godina, da bismo ponudili omladini sa Zvezdare i Crvenog krsta, celog Beograda i Srbije jedan ovako velelepan objekat, ne bismo u tome uspeli da nije bilo našeg predsednika Aleksandra Vučića - rekao je Ivković na svečanosti povodom 100 godina od osnivanja Radničkog, na kome su njemu i Vučiću dodelje plaketa.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović

I upravo ova rečenica razbesnela je dežurne hejtere koji su osuli drvlje i kamenje po proslavljenom treneru.

- Jedan student košarke, od danas, ne mora više da brine kod koga da uzme diplomski rad - sarkastično je prokomentarisao Teodorović.

 

 

Ivkovićevim izjavom iznerviran je bio i novinar Igor Brakus, koji je svojevremeno Ivkovića kovao u zvezde.

- Ali Duda Ivković koji se zahvaljuje Aleksandru Vučiću jer bez njega Radnički ne bi prosperirao... ovo je mentalna bolnica gde mi živimo... - odvalio je Brakus.

 

 

U istom tonu, ne skrivajući mržnju i prema Ivkoviću i prema Vučiću, još jedan predstavnik medijske kvazi-elite Slaviša Lekič je napisao:

- Više priliči Boži Maljkoviću ili Zvezdanu Terziću ali nije, dva puta sam proverio - Duda Ivković!
 

 

 

Sličnih ispada na društvenim mrežama ima pregršt i teško se mogu prebrojati, a njihovi kreatori šalju samo jednu poruku - ko god da nešto pohvalno kaže o predsedniku Vučiću, taj će proći medijskog toplog zeca od strane medija i javnih ličnosti bliskih opoziciji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading