ŠIBICARI IZ "TOP ŠOPA"! Razočarani kupci ukazali na ozbiljni prevaru: DŽOGERA IMA, KRPE NEMA!

Autor:

Vesti

19.10.2022

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad kupite rovus čistač, posle izvesnog vremena trebaće vam specijalna krpa, bez koje je neupotrebljiv, ali nje nema.

ŠIBICARI IZ "TOP ŠOPA"! Razočarani kupci ukazali na ozbiljni prevaru: DŽOGERA IMA, KRPE NEMA!

Foto: ST/ D. STANKOVIĆ

Svi koji su kupili rovus sprej čistač s raspršivačem lagano mogu da se oproste od njega. Ako to već nisu učinili...

Zašto?

Jer u prodavnicama "Top šopa", gde se jedino prodaje taj čistač, već mesecima nema neophodnog dodatka - mikrofiber krpe. Ta krpa je promenljiva - kad se istroši, ofuca, baca se i stavlja nova.

Ako krpe nema, čistač je neupotrebljiv!

BAŠ SU PAMETNI

- Aaaa, pa nemamo te krpe. Ne stižu nam već mesecima. I ne znamo kada i da li ćemo ih uopšte više dobijati - gotovo identičan je odgovor u svim prodavnicama "Top šopa" koje smo pozvali ili obišli u Beogradu nakon što nam se javio veći broj ogorčenih čitalaca.

Identičan odgovor dobili smo i od operatera kad smo pozvali da poručimo:

- Nema na lageru. Ne znamo kada ćemo ih dobiti.

Ali i prodavci i operateri bi, kao po naredbi, odmah predusretljivo ponudili rešenje: umesto krpa (čije pakovanje od dva komada je koštalo oko 800 dinara), nude - šta? Pa novi model rovus sprej čistača, za koje krpa ima koliko volite!

U prevodu, bacite svoj čistač, koji ste platili oko 2.800 dinara. I onda kupite nov!

JASNA PARALELA

Na ovaj slučaj ukazali su nam mnogobrojni čitaoci, koji su se javili redakciji Srpskog telegrafa.

Republika

Foto: printscreen

 

 

- Sve ovo vam je čista prevara! Zamislite šta su se oni setili! Uvale vam taj rovus, a onda posle nekog vremena iz prodaje povuku neophodnih mikrofiber krpa. To bi vam bilo isto kao da kupite usisivač, ali onda na tržištu više ne možete da nađete kese. U prevodu, da ga bacite. I kad odete da se žalite, oni bi da vam izvuku još para nudeći njihovo genijalno rešenje - to u kontejner, kupite novi model! Sram ih, bre, bilo! Ovo je čista prevara i pljačka kupaca - žalili su se prevareni kupci.

Na poslata pitanja "Top šop" nije odgovorio. 

Na forumima ih svi pljuju

Republika

Foto: printscreen

 

 

Na mnogim internet-forumima niko nema nijednu lepu reč za "Top šop". 

- Neprofesionalni agenti kojima je malo 12 dana da obaveste klijente o nedostatku artikla u odgovarajućoj boji. A još veći amaterizam i drskost da kažu da im treba naknadnih 10 dana da pošalju artikle i to na intervenciju kupca! Firma za izbegavanje, o diskutabilnom kvalitetu proizvoda ne bih ni govorio. Širom otvorite oči za ovakve i slične - napisao je Željko.

Lepu reč nije imao ni drugi kupac:

- Posle reklamacije rečeno mi je da će mi uplatiti novac. Danas je 19. dan i još nisu uplatili. Kao da smo u 16. veku. Katastrofa. Po kom to zakonu rade. Posle ovog iskustva tamo više ne ulazim. I niko od mojih prijatelja.

Veliki problemi sa slavinama

Srpski telegraf je već pre nekoliko meseci pisao o "Top šopu". Kako je za naš list tada ispričala čitateljka M. Z., malo je falilo da kupi papreno skupu česmu koja je, uz to, i neispravna.

- Savršena slavina, moderna i elegantna koja vodu zagreje za nekoliko minuta. Baš onakva kakvu sam tražila za novu ordinaciju - rekla nam je zubarka M. Z., a potom objasnila da joj je u prodavnici "Top šopa" prišao trgovac i upola glasa joj kazao da bi bilo dobro da razmisli još jednom jer su u pitanju neispravne slavine, koje kupci konstantno reklamiraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gojko

19.10.2022 16:32

Pa ro je sbb prevara ..zar niste znali

Kupac sad i nikad vise

19.10.2022 19:32

Kupila sam pre nekoliko godina Rovus usisivac dobila uz njega jednu kesu za prasinu. Od tada nisam uspela da kupim ni jednu. Koliko god sam puta odlazila u prodavnicu ili zvala telefonom uvek su odgovarali da kese treba da stignu ali nikad nisu. Cini mi se da su imali samo jednom ali tada je kesa za prasinu bila skuplja od usisivaca. I sad mi usisivac stoji u cosku i skuplja prasinu umesto sa istu cistim njime.