"NA STOPALU SE VIDELA KOST, A ONI MI REKLI DA JE MAŽEM KREMOM"! Prva ispovest devojke koja je prošla agoniju posle intervencije u BEOMEDIKUS KLINICI! Umalo ostala bez noge, dvoje uhapšeno!

Autor:

Vesti

20.04.2024

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kozmetičar Željko M. i lekar opšte prakse David. O., zaposleni u Specijalističkoj lekarskoj ordinaciji "Beomedikus Beograd", uhapšeni su i određen je im je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su unakazili pacijentkinju prilikom nestručne intervencije.

"NA STOPALU SE VIDELA KOST, A ONI MI REKLI DA JE MAŽEM KREMOM"! Prva ispovest devojke koja je prošla agoniju posle intervencije u BEOMEDIKUS KLINICI! Umalo ostala bez noge, dvoje uhapšeno!

Foto: Printscreen/TV Prva

Anđela Ikodinović, studentkinja treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put i oktkrila kroz kakvu agoniju je prošla i prolazi  posle intervencije u  "Beomedikus" klinici.

Ona je prvi put javno govorila o svojim teškim iskustvima, nakon što su usledile komplikacije usled nestručne intervencije na ovoj klinici zbog čega je i podnela krivičnu prijavu.

Republika

Foto: Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu

Noga Anđele Ignjatović posle intervencije

 

Podsećamo, kozmetičar Željko M. i lekar opšte prakse David. O., zaposleni u Specijalističkoj lekarskoj ordinaciji "Beomedikus Beograd", uhapšeni su i određen je im je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su je unakazili prilikom nestručne intervencije pacijentkinju. Nesrećnoj ženi pomogli su i spasli joj nogu drugi lekari.

Lekar i kozmetičar saslušani

Dr D.O., lekar opšte prakse, i Ž.M., kozmetičar, zaposleni u Specijalističkoj lekarskoj ordinaciji „Beomedikus Beograd“ saslušani su juče u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu pod sumnjom da su kao kozmetičar i doktor, ženi koja je imala zadebljanje na stopalu, naneli teške telesne povrede.

Intervenciju na Anđelinim stopalima izveli su lekar opšte prakse i kozmetičar, koji je kasnije otkriven da ima diplomu srednje trgovačke škole. Nakon komplikacija, Anđela je morala na hitnu operaciju, a dvoje zaposlenih u Specijalističkoj lekarskoj ordinaciji „Beomedikus Beograd“ zadržani su pod sumnjom za izvršenje krivičnog dela teške dela protiv zdravlja ljudi.

Republika

Foto: Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu

Noga Anđele Ignjatović posle intervencije

 

Anđela je istakla da je zbog neadekvatnog lečenja pretrpela teške telesne povrede, uključujući deformitet stopala koji je zahtevao hiruršku operaciju i transplantaciju kože. Oporavak je trebalo da traje šest meseci, a posledice su i dalje prisutne.

Republika

Foto: Instagram/habibi_dblack

Lekar Dragan O. koji je Anđeli radio intervenciju i koji je u pritvoru

 

- Zbog dugogodišnjeg treniranja imala sam zadebljanje na stopalima. Imala sam saznanje da se oni bave tim stvarima, pa sam se odlučila za tu kliniku. Ali kasnije je došlo do komplikacija. Rane su jako velike. Na desnoj strani se jasno videla kost. Zakazala sam prvi pregled, gde su mi rekli da nije kost u pitanju, već formiranje mlade kože. I rekli su mi da mažem kremu koju su mi prepisali.. Ali to sve nije urodilo plodom. Odlučila sam da pomoć tražim na ortopediji na Banjici. Na prvom pregledu su mi doktori rekli da će se izvršiti velika operacija, koja se završila transplatacijom kože i mišića - ispričala je Anđela Ikodinović.

Kako kaže, ima lekarske nalaze da je do komplikacije došlo zbog neadekvatnog lečenja.

- Uz konsultaciju sa advokatom, odlučila sam da podnesem krivičnu prijavu. Oporavak je trebalo da traje jedno šest meseci, a posledice su prisutne i dan danas. Na prvoj operaciji su mi rekli da treba da traje tačno sedam dana. Mnogo sam propustila kroz ceo proces, ali se već vraćam u neku normalu - kaže Anđela za Prvu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading