NESTAO RADOVAN IZ SENIŠTA! Vratio sa proslave punoletstva, od tad ni traga ni glasa - traže ga SPECIJALNIM DRONOVIMA!

Autor:

Vesti

27.09.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U potragu za Radovanom uključilo se i lovačko udruženje iz Nove Varoši.

NESTAO RADOVAN IZ SENIŠTA! Vratio sa proslave punoletstva, od tad ni traga ni glasa - traže ga SPECIJALNIM DRONOVIMA!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Tragovi nestanka gospodina Radovana Selakovića iz zlatiborskog sela Seništa, koji je nestao 31. avgusta, i dalje ostaju misteriozni, izazivajući duboku zabrinutost među njegovim rođacima, komšijama i meštanima ovog mirnog sela. Radovan Selaković je poslednji put viđen nakon što je prisustvovao proslavi punoletstva kod rođaka u Užicu i nakon toga se nije vratio kući.

Radovan je proslavljao punoletstvo kod rođaka u Užicu i nakon veselja se vratio kući sa komšijom. Međutim, od tog trenutka, gubi mu se svaki trag. Njegova sestra Cane postala je zabrinuta kada nije mogla da ga dobije na telefon, pa je odmah kontaktirala komšiju i zatim policiju.

Nestali Radovan nije bio oženjen i živeo je sam u svojoj rodnoj kući u Seništu. Nakon što je nestanak prijavljen, njegova sestra, zajedno sa rođacima, komšijama i meštanima sela, organizovala je pretragu okoline, ali nisu uspeli da pronađu nikakve tragove.

U potragu za Radovanom uključilo se i lovačko udruženje iz Nove Varoši, koje je koristilo specijalne dronove kako bi pretražili šire područje, uključujući i podnožje planine Murtenica.

Nestanak Radovana Selakovića izazvao je ozbiljnu zabrinutost u zajednici, a njegova sestra Cane apeluje na sve građane, policiju, vatrogasce i gorske službe da joj izađu u susret i pomognu u pronalasku njenog brata. Ova situacija pokazuje važnost zajedničke akcije i solidarnosti u teškim vremenima kako bi se pronašla nestala osoba i donela olakšanja porodici i zajednici.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading