Drive Cafe vam želi srećan put

Autor:

Vesti

01.08.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leto je vreme koje nas uvek asocira na putovanja, bilo da je to vikend van grada ili godišnji odmor na obali mora ili planini.

Drive Cafe vam želi srećan put

Foto: Foto NIS

Koja god da je destinacija po vašem izboru, sve ih povezuje putovanje, a kako bi put bio što lakši neophodne su pauze koje najčešće pravimo na benzinskim stanicama.

Predah i okrepljenje najbolji su kada se spoje prijatno i korisno, pa je zato odlična vest što na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama širom Srbije nakon dopune rezervoara možete da se osvežite u prijatnom ambijentu i bogatoj ponudi Drive Cafe restorana.

Jednom kada svratite u Drive Cafe restoran, budite uvereni da će postati sinonim za pauzu na svakom vašem putovanju. Za početak uživajte u šoljici sveže pripremljene Drive Cafe kafe. Uz kafu se možete zasladiti ukusnim pecivima i slatkim poslasticama koje su pažljivo pripremljene radi vašeg najboljeg mogućeg gastronomskog iskustva. Kako biste se okrepili hranom pred nastavak putovanja, tu su idealni sendviči koji će zasigurno opravdati sva vaša očekivanja, a koji su uvek vazdušasti i bogato filovani, u različitim kombinacijama, praktično za svačiji ukus. Nakon što se zasitite omiljenim sendvičem, izaberite neki od hladno ceđenih sokova raznih ukusa i kombinacija – sigurno je da će svako od putnika imati svog favorita. Tu su prirodni sokovi različitih ukusa, poput pomorandže, limuna i nane, koji će sigurno savršeno da „legnu“ uz krofne, kroasane i hrskava peciva koja stižu za vas direktno iz Francuske.

Republika

Foto: Foto NIS

 

 

NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice su pravo mesto gde Vi i vaši saputnici možete da napravite pauzu, natočite gorivo i odmorite pred nastavak putovanja. Posetite ih i Vi i opustite se uz omiljenu šoljicu kafe ili hranu koja će vam ostati u lepom sećanju. Saznajte zašto je Drive Cafe savršeno mesto za odmor sa prijateljima i za stvaranje prvih uspomena koje će obeležiti vaše zajedničko putovanje.

Tu je i legendarni hot-dog!

Drive Cafe hot-dog po tradicionalnoj švedskoj recepturi iz 1932. godine, pruža jedinstveni užitak, u svakom zalogaju. Uživanje u Drive Cafe hot-dogu od čak 71% junećeg mesa upotpunjuju raznovrsni prelivi – kečap, majonez, senf i američki sos.

Uživajte u svakom zalogaju ovog planetarno popularnog jela.

Do sledećeg susreta – Drive Cafe vam želi srećan put!


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading