ORGANIZATOR DEČJEG KARNEVALA OGLASIO SE O STRIPTIZU: Otkrili kako je došlo do nastupa: I mi smo bili IZNENAĐENI (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.07.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U momentu smo razmišljali da prekinemo sporni nastup, ali takvim prekidom, smatrali smo da bi smo izazvali još veći skandal i pometnju u programu, kažu iz Turističke organizacije Leskovca

ORGANIZATOR DEČJEG KARNEVALA OGLASIO SE O STRIPTIZU: Otkrili kako je došlo do nastupa: I mi smo bili IZNENAĐENI (VIDEO)

Foto: Titkok/ilijax99

Nakon skandala koji se dogodio na 17. međunarodnom karnevalu održanom u Leskovcu, kada je na gradskom trgu pred starijim posetiocima i decom plesala devojka obučena samo u crveni veš, iz Turističke organizacije Leskovca izvinili su se građanima.

Povodom mnogobrojnih reakcija na društvenim mrežama i portalima, zbog nastupa akrobatske grupe "USB" iz Niša na "Karnevalu Leskovac" i iz TOL su objasnili kako je do ovog skandala došlo i poručuju da pomenutu grupu više nikada neće angažovati.

- Akrobatska grupa "USB" iz Niša učestvovala je na Festivalu vatre na "Karnevalu Leskovac" peti put zaredom. Četiri prethodna nastupa izazvala su odeševljenje kod publike, te smo ih i peti put angažovali. Po prvi put deo njihovog performansa je bio sporni plesni nastup. Kao dugogodišnji saradnici, misleći da će njihov nastup kao i prethodnih godina biti na visokom profesionalnom nivou, na naše veliko iznenađenje, izvedena je plesna tačka gde smo i mi kao organizatori bili iznenađeni onim što smo videli - navodi se u saopštenju i dodaje:

- U momentu smo razmišljali da prekinemo sporni nastup, ali takvim prekidom, smatrali smo da bi smo izazvali još veći skandal i pometnju u programu. Ovom prilikom osećamo potrebu da se izvinimo građanima Leskovca i široj javnosti i da zamolimo za razumevanje za sporni nastup za koji osećamo moralnu odgovornost. Nakon četvorogodišnje saradnje, a shodno problemu koji su napravili na petom nastupu u Leskovcu, obaveštavamo vas da se akrobatska grupa "USB" iz Niša iz gore navedenih razloga nikada više neće pojaviti na Karnevalu Leskovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading