MILANU SE U GRČKOJ POKVARIO AUTO, A ONDA JE USKOČIO BOJAN: Njegov potez sve je oduševio: "Srećan sam što i dalje postoje dobri i čestiti ljudi"

Autor:

Vesti

04.07.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unutar Fejsbuk grupe "Grčka info" juče je objavljen post koje je mnoge raznežio i dirnuo

MILANU SE U GRČKOJ POKVARIO AUTO,  A ONDA JE USKOČIO BOJAN: Njegov potez sve je oduševio: "Srećan sam što i dalje postoje dobri i čestiti ljudi"

Foto: Facebook/Grčka info/Printscreen

Na muci se poznaju dobri ljudi, koji čak i kada su na godišnjem odmoru, neće propustiti priliku da pomognu onima kojima je pomoć potrebna. Upravo to je pokazao primer mladića iz Lazarevca, Bojana koji nije puno razmišljao kada je čuo da je Milanu iz Beograda potrebna pomoć tokom letovanja u Grčkoj.

Unutar Fejsbuk grupe "Grčka info" juče je objavljen post koje je mnoge raznežio i dirnuo, a tiče se naših ljudi. Naime, tokom letovanja u Pefkohoriju Milanu se pokvario automobil, nakon čega je pomoć potražio unutar ove grupe.

Nije prošlo puno vremena kada mu se obratila Bojanova supruga, rečima da će njen suprug da mu zameni deo, samo da nabave potrebni alat, iako se nalazio u susednom mestu, prenosi Blic.

Foto: Facebook/Grčka info/Printscreen

 

Ono što je ipak najviše oduševilo sve jeste činjenica da svoj rad nije naplatio. Upravo zato, Milanova poruka zahvalnosti postala je pravi viral na društvenim mrežama:

Imao sam veliki problem sa autom - blokirao mi je menjač. Postavio sam post ovde u ovoj grupi, napisao o čemu se radi i u veoma kratkom roku mi se javi Biljana Martinović (koja je član ove grupe) supruga auto mehaničara Bojana iz Lazarevca i kaže da on može da mi reši problem, samo da obezbedim alat.

Čim mi je stigao deo iz Srbije, poslao sam Biljani poruku. Njen suprug Bojan je sa sinom Ognjenom došao u Pefkohori iz Haniotija u roku od odmah, sa osmehom na licu i voljan da mi odmah zameni deo. Sve je bilo gotovo za nepuna 2 sata! Bojan nije hteo da mi naplati NIŠTA!

Kaže da mu je bila želja da pomogne čoveku u nevolji, naši smo! Srećan sam što i dalje u Srbiji postoje dobri, čestiti i iskreni ljudi!!! Zahvalan sam grupi Grčka info što sam zahvlajujući njima lako rešio problem. Zadovoljan sam što sada bezbrižno mogu da se vratim kući sa porodicom. Zbog ovoga sam stekao jedno novo prijateljstvo. Posle svega, sa porodicom Martinović smo proveli lepe zajedničke trenutke, napisao je on unutar objave koja je oduševila sve članove ove Fejsbuk grupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading