U ČAČKU OPŠTA KATAKLIZMA, PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA: Poplavljena domaćinstva, vrtići, ovde je NAJKRITIČNIJA tačka! (FOTO)

Autor:

Vesti

12.06.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poplavljen je i vrtić ''Boško Buha'' u naselju Košutnjak.

U ČAČKU OPŠTA KATAKLIZMA, PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA: Poplavljena domaćinstva, vrtići, ovde je NAJKRITIČNIJA tačka! (FOTO)

Foto: RINA

 Usled naglog pogoršanja stanja nakon nevremena koje je tokom noći pogodilo Čačak, na teritoriji čitavog grada proglašena je vanredna situacija.

Usled obilne kiše izlili su se potoci i Loznička reka, a najkritičnija situacija je u Mesnoj zajednici Park, gde su potopljeni i parkirani automobili.

- Na terenu su od ranih jutarnjih sati ekipe Civilne zaštite, kao i vatrogasci-spasioci koji pomažu ugroženim građanima. U Ulici Bogdana Kapelana jedno odeljenje Civilne zaštite aktivirano, vatrogasci spasioci su na terenu sa pumpama. Komunalac je sa nama takođe i crpi vodu, dok na seoskom području su Moravac, Vodovod i Gradsko zelenilo. Svi smo terenu - rekao je za RINU Bratislav Zečević načelnik Štaba za vanredne situacije.

Poplavljen je i vrtić ''Boško Buha'' u naselju Košutnjak.

- Potpuno su poplavljene dve sobe, trenutno su ekipe Civilne zaštite kod nas, iznose sav nameštaj, isključena je struja a deca su prebačena u vrtić ''Neven'' - kazala je zamenica direktora Marina Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading