OKOVANA SRBIJA! Haos zbog snega u celoj zemlji, pogledajte fotografije (GALERIJA)

Autor:

Vesti

04.04.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U većem delu Srbije od jutra pada sneg a u pojedim delovima visina snežnog pokrivača dostigla je i 40 centimetara.

Najteže je na planinama, ali je i prestonica u potpunom kolapsu.

U Bulevaru despota Stefana duž cele ulice saobraćaj se jedva odvija, vozila mile, tako je i na prilazu Pančevačkom mostu u pravcu ka gradu, na Plavom mostu se stoji kao i u Mirijevu, duž Jovanke Radaković i Dragoslava Srejovića.

Praktično svi pravci koji vode u pravcu Bogoslovije su zakrčeni.

U Radničkoj ulici i duž Bulevara vojvode Mišića, odnosno oko Beogradskog sajma vozila takođe mile.

Republika

Foto: RINA

 

 

Na autoputu Beograd-Niš u novobeogradskom delu u pravcu ka Novom Beogradu vozila kao da se ne pomeraju, a najgore je na potezu od Bloka 37 pa sve do naselja Medaković, što je nešto manje od 14 kilometara.

Velike gužve su i na Mostu Gazela.

Kada je reč o Srbije kritično je na podrućju Nove Varoši, Zlatibora i Ivanjice, gde je sneg napravio je ogromne probleme meštanima tih opština. 

- Kritična situacija je u selima koja gravitiraju ka vrhu G1olije, dosta lokalinih puteva je neprohodno, što zbog snega, što zbog drveća koje je palo na puteve. Putni pravac Odvraćenica - Preko Brdo trenutno je neprohodan zbog snega koga ima na pojedinim mestima i do pola metra. Otežavajuća je okolnosti što duva jak vetar i ometa probijanje puta. Očekujemo da će ovaj deo saobraćajnice koja je više zavejana nego prohodna i spaja Ivanjicu sa Novim Pazarom bude prohodna tek sutra, ukoliko se vremenski uslovi poboljšaju - kazao je za RINU, Vitomir Arosović iz ivanjičkih "Puteva".

Kako izgleda Srbija pod snegom pogledajte u galeriji na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading