DANAS DO 29 STEPENI! Od sutra promena vremena!

Autor:

Vesti

11.08.2022

05:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnja temperatura od 13 do 17 stepeni, najviša dnevna od 27 do 29 stepeni.

DANAS DO 29 STEPENI! Od sutra promena vremena!

Foto: Tanjug/D. NIKOLIĆ

U severnim, zapadnim i centralnim predelima zemlje danas će biti pretežno sunčano.

U ostalim krajevima promenljivo oblačno, ujutru na istoku uz nisku oblačnost ponegde sa slabom kišom, a tokom dana kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak sa grmljavinom očekuje se ponegde u brdsko-planinskim predelima južne i istočne Srbije.

Vetar slab i umeren severni. Jutarnja temperatura od 13 do 17 stepeni, najviša dnevna od 27 do 29 stepeni. Sutra pre podne naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom zahvatiće južne i centralne, a krajem dana i tokom noći proširiće se i na ostale predele Srbije, samo će na severu i zapadu pre podne biti pretežno sunčano, saopštio je RHMZ.

Za vikend svežije sa čestom pojavom kiše, lokalnih pljuskova i grmljavine, a lokalno se očekuju i obilne padavine. U ponedeljak postepeni prestanak padavina i razvedravanje, a zatim pretežno sunčano i toplije, osim u utorak kada se još u brdsko-planinskim predelima posle podne ponegde očekuju kiša i pljuskovi sa grmljavinom.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading