Pinkov istraživački i razvojni centar danas proslavlja drugi rođendan! Zasijaćemo i pokazati svetu za šta smo se spremali ceo život! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.07.2022

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas PR CD (Pink Research and Development Center) proslavlja svoj drugi rođendan. Tim povodom, važne poruke poslali su Tijana Petrašinović Mileta, direktor PR-CD i Miloš Petrašinović, suvlasnik.

Pinkov istraživački i razvojni centar danas proslavlja drugi rođendan! Zasijaćemo i pokazati svetu za šta smo se spremali ceo život! (VIDEO)

Foto: Republika

Povodom proslavljanja drugog rođendana PR-CD, novinari Republike posetili su veliku proslavu firme koja je podigla inženjerstvo na potpuno novi nivo. 

Tijana Petrašinović Mileta, direktor PR-CD, poručila je da će prethodnu godinu pamtiti po velikim uspesima.  

- Ovu godinu ću pamtiti po velikim uspesima koje smo postigli. Ono što smo zaista razvili, sve proizvode koje smo testirali, jako je uspešno i mnogo smo ponosni. To nas tera da radimo bolje i više. Svi utisci su ohrabrujući za budućnost - poručila je Tijana. 

Takođe, suvlasnik Miloš Petrašinović je rekao da je pred njima svetla budućnost i zahvalio se svim inženjerima na postignutom uspehu. 

- Uvek smo bili spremni za ovo i živeli smo za to! Uspeli smo da uradimo najbitnije stvari za ove dve godine - poručio je suvlasnik PR CD Miloš Petrašinović povodom 2 rođendana kompanije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading