(VIDEO) BOŽE KAKVIH SVE IDIOTA IMA! U alkoholisanom stanju TERORISAO građane Zemuna: Lupao po automobilima, unosio se u facu, ALI TO NIJE ONO NAJGORE

Autor:

Vesti

27.12.2020

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenim mrežama kruži snimak mladića koji na ulicama Zemuna doslovce maltretira građane tog dela Beograda.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Trenutak kada udara po automobilu

Kako se može zaključiti mladić u vidno alkoholisanom stanju izlazi na ulicu zaustavlja automobila i svom snagom rukama udara po njima a da tragedija bude još i veća, osoba koja je to snimala a za koju se pretpostavlja da je drug od mladića umesto da ga odvrati od loše namere ona je bodri sa sve podsmehom u pozadini.

U drugom kadru može se videti kako se momku koji je čekao prevoz na autobuskoj stanici unosi u lice dok ga drugovi iz automobila koji je stajao pored nagovaraju sa: "Nabodi ga, šta si se u*rao, što bežiš pi*ko?".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

Nadamo se da će ovaj snimak doći do organa reda i da će momke koji su uznemiravali građane privesti na informativni razgovor i adekvatno kazniti kako se ovakve nemile scene više ne bi dešavale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading