OSVANULO JEZIVO UPOZORENJE! Student napada ljude na Filozofskom fakultetu, tvrdi da ima PIŠTOLJ!

Autor:

Vesti

22.12.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se širi informacija da ispred Filozofskog fakulteta šeta opasan mladić.

OSVANULO JEZIVO UPOZORENJE! Student napada ljude na Filozofskom fakultetu, tvrdi da ima PIŠTOLJ!

Foto: printscreen/Google Earth, Shutterstock, printscreen/serbia live

Jedan prolaznik u prestonici je veoma opasan, na trenutak bi pomislili da je fin i kulturan, a nakon kratke konverzacije pokazuje svoje pravo lice.

Na društvenim mrežama se širi informacija da ispred jednog prestoničkog fakulteta šeta opasan mladić koji je student istog.

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu studira mladić koji najpre prijatno razgovara sa studentima i prolaznicima, a zatim postaje nasilan, agresivan i preti da ima pištolj kod sebe.

Instagram stranica serbialive_beograd je objavila poruku u kojoj se tvrdi da momak preti i da je nasilan. Fakultet je navodno reagovao na ovu situaciju, student je udaljen sa predavanja na kojima je pravio incidente, ali to ga ne sprečava da se pojavljuje ispred fakulteta.

- Molim vas objavite da upozorimo druge ljude o studentu Filozofskog fakulteta koji preti studentima i napada ljude, isprva prilazi veoma prijateljski, a zatim postaje vrlo nasilan, preti i upozorava da poseduje pištolj. Fakultet je preuzeo oderđene mere u cilju zaštite studenata, ali i slučajnih prolaznika koji se mogu naći ispred fakulteta. Uprava fakulteta je preuzela sledeće korake: Studentu je zabranjen ulaz na fakultet i obezbeđenje je obavešteno o tome, upućena je prijava sa dokumentacijom policiji i fakultetu je već dodeljen inspektor koji će raditi na tom slučaju, ali to i dalje ne sprečava studenta da se pojavljuje ispred fakulteta i preti ljudima. Na predavanjima je dolazilo do incidenata, napadao je druge studente, vređao ih pri čemu je bio udaljen sa predavanja - glasi poruka upućena stranici.

Foto: instragram.com/printscreen/serbialive_beograd

 

Upućen je apel drugim studentima na ovog mladića i upozorenje da se čuvaju. Navodi se da je fakultet preuzeo mere zaštite i da je obavešteno obezbeđenje fakulteta, kao i da je fakultet dobio insprektora koji radi na ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading