BOLJE IDITE KOD ZELENAŠA NEGO U ,,MAISON BOHO"! Velika pljačka i sramota popularnog beogradskog restorana!

Autor:

Vesti

22.11.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U restoranu Mezon boho (Maison boho) tri čaše vina, koje koštaju 3.600 dinara, naplatili čak 5.700 dinara

BOLJE IDITE KOD ZELENAŠA NEGO U ,,MAISON BOHO"! Velika pljačka i sramota popularnog beogradskog restorana!

Foto: Aleksandar Nalbantjan, Privatna arhiva

Popularni beogradski restoran "Mezon boho" (Maison boho) mesto je gde će vas tri čaše vina, ukoliko ne budete krajnje oprezni, koštati koliko i ručak za troje u nekom drugom solidnom prestoničkom restoranu.

Mada zvuči nemoguće - nije. U to se uverila i Beograđanka M. R., čiji su svi podaci poznati redakciji, koja će ove tri čaše vina sigurno još dugo pamtiti. Ali, kako bi sve bilo jasnije, krenimo redom.

Naime, naša sagovornica je do detalja ispričala svoje iskustvo s pomenutim restoranom, a kako kaže, od njih je dobila odgovor, koji je, blago rečeno, sraman, da se potkrala mala greška.

- U noći između 28. i 29. oktobra svratila sam s prijateljicama do "Mezon boha" na brzinsko piće. Poručile smo tri čaše vina i odmah sam zatražila da platim. S obzirom na to da sam plaćala karticom, sačuvala sam slip i nisam ni razmišljala koliko mi je skinuto s računa. Kada sam kasnije došla kući, proverila sam i shvatila da mi je naplaćeno 5.700 dinara - ispričala nam je M. R.

Odmah joj je bilo sve to sumnjivo, pošto je suma, kako kaže, abnormalna. Pogledala je meni na sajtu restorana i tek tada joj ništa nije bilo jasno.

- To 5.700 mi je zaista nemoguće za tri čaše vina, što će se ispostaviti da i jeste, zato sam pogledala meni na sajtu i videla da je najskuplja čaša vina 950 dinara. Zaista sam bila besna, nije stvar u novcu, koliko o tome da ne želim da dozvolim da me neko pravi ludom - kazala je naša sagovornica i nastavila:

- Odmah sam poslala upit na mejl koji je bio dostupan na sajtu i dobila odgovor da se izvinjavaju, da će proveriti s knjigovođom, uz savet da uvek tražim meni jer im cenovnik na sajtu nije ažuriran od 2017.

Tu, naravno, nije bio kraj, kaže naša sagovornica.

- Nakon svega ovoga je stigao odgovor da je došlo do greške, da je račun 3.600 dinara, da je barmen navodno otkucao pogrešan izbor, a poslali su mi i mejl s računom i slipom. Tu takođe postoji stvar koja mi nije jasna i koja bi mogla da ukazuje na to da račun koji mi je dostavljen na uvid nije moj. Naime, slip koji se dobija kada se kartica provuče izdat je u 1.08, dok je vreme na fiskalnom računu 1.15 časova. Sledi, naravno, logično pitanje zar se prvo ne izdaje račun, a posle naplaćuje, pa čak i ako je obrnuto, kako je moguće da je vremenska razlika čak sedam minuta.

Na pitanja poslata restoranu "Mezon boho", za razliku od naše čitateljke, nismo dobili odgovor. 

Novac je najmanji problem

Kako ističe naša sagovornica, celu priču je javno iznela najviše zbog toga da se neko drugi ne bi našao u njenoj situaciji.
- Mada u svemu ovome ima zaista dosta nelogičnosti, moj jedini cilj je da ostali koji tamo požele nekada da odu ne prođu kao ja. Uglavnom, nekoliko dana nakon svega ja sam otišla u lokal, vraćena mi je razlika, ali, opet kažem, novac je ovde najmanji problem, koliko činjenica da neko pokušava da nas obmane. Pa ako prođe...

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading