Čanak: Sad razmišljamo samo o Megi!

Autor:

Sport

16.05.2018

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana su pomalo neočekivano završili ligaški deo takmičenja u domaćem prvenstvu na drugom mestu iza FMP-a, pa je tako moguć duel sa Crvenom zvezdom već u polufinalu plej-ofa. Ipak, pre toga crno-beli moraju da budu bolji od Mege Bemaks.

RepublikaFoto: Starsport
Čanak: Imamo najveće ambicije u plej-ofu

Nakon pobede u Valjevu nad Metalcem od 101:78 crno-beli su došli do devete pobede u 10 mečeva, ali ih to nije pomerilo na prvo mesto ispred FMP-a.

– Mi smo ovu utakmicu shvatili kao poslednju pripremu pred početak plej-ofa, gde imamo najveće ambicije. Prišli smo utakmici u tom smislu vrlo ozbiljno, međutim prva četvrtina je bila jako loša, bez energije i uzrokovana time što je Metalac odigrao napadački izvanredno, maltene bez lošeg napada. Posle toga, do izražaja je došao veći fond igrača i kvalitet, i na kraju je utakmica završena malo većom razlikom, ali svakako je pobeda Partizana zaslužena. Nama sada preostaje pet dana da se pripremimo za četvrtfinale, za Megu, i samo razmišljamo u tom pravcu. Metalcu čestitam, kolegi Počeku, na dobroj sezoni i žao mi je što nekim neplaniranim porazima nisu uspeli da uđu u borbu za ABA 2 ligu - rekao je Čanak, a preneo klupski sajt.

Đorđe Gagić je naglasio da ekipa pokušava da podigne formu pred odlučujuće mečeve.

– Pre svega, čestitam ekipi Metalca na fer i poštenoj borbi. Ovom utakmicom smo završili taj regularni deo Superlige, nastavljamo dalje, pripremali smo se za ono što nas očekuje u daljem periodu. Trudimo se da dižemo našu formu i da igramo sve bolje i bolje kao tim - dodao je centar Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading