DULE SAVIĆ O DERBIJU: Nekada smo bili gospoda!

Autor:

Sport

25.09.2018

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić oglasio se nakon 158. derbija, a naravno tema je bio gol, odnosno izjava Vladimira Stojkovića.

RepublikaFoto: youtube.com/pedja pedja
Dule Savić

U razgovoru za Jutarnji program TV "Prva" Savić je na pitanje novinarke da li je sportski jezik izjava Mitra Mrkele da golman Partizana treba da ide na psihijatrijsko lečenje imao šta da poruči:

- Mrkela je konstatovao stanje u kome se Stojković u tom trenutku našao, što ne znači da je trajalo dugo. Evo, pokajao se, vratićemo mu pasoš koji smo mu uzeli, moći će da putuje (smeh). Znate, kada se pojavi jedna takva izjava, ona izaziva drugu i onda imate lančanu reakciju. Da se to ne bi desilo, morate napraviti ambijent u kome će takve izjave i ponašanje biti nezamislivo. A to zavisi od ljudi koji vode klubove. Crvena zvezda i Partizan su se decenijama odlikovali gospodskim ponašanjem i saradnjom. Svako je voleo svoj klub i svoje boje, ali je ranije bilo nezamislivo da ne postoji odnos poštovanja. Bilo je tu večera, druženja, razmena informacija. Zvezda i Partizan su vodili politiku celog jugoslovenskog fudbala jer su sarađivali. A sada imamo maltene imamo rat između klubova saopštenjima - rekao je Dule Savić.

Podsetimo, Stojković je bio vidno nezadovoljan načinom na koji je arbitar Danilo Grujić presudio u 73. minutu posle udarca glavom Ričmonda Boaćija, smatrajući da lopta nije prešla gol-crtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading