MITAR NAJAVLJUJE "PALJBU": Samo mi dajte loptu kako treba!

Autor:

Sport

16.08.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac, Aleksandar Mitrović porazom je počeo povratak u Premijer ligu sa Fulamom, ali najavljuje bolje partije ekipe Slaviše Jokanovića, kao i golgeterski učinak.

RepublikaFoto: twitter.com/Magpies Related
Mitrović pun samopouzdanja!

Nakon četiri sezone u drugom rangu takmičenja, Fulam je u Premijer ligi startovao porazom od Kristal Palasa (2:0), ali srpski reprezentativac, Aleksandar Mitrović spremno dočekuje naredno kolo najjačeg fudbalskog takmičenja.

- Što se tiče golova, ne moram da ih postižem sve dok ekipa igra dobro, pobeđuje, a ja dajem doprinos na neki drugi način. Nemam zacrtano da postignem 15 ili 20 pogodaka do kraja sezone, ne opterećujem se time. Jedini cilj koji sam sebi postavio jeste da pružim svoj maksimum kako bi ekipa igrala kvalitetniji fudbal i beležila što bolje rezultate. Nikada se u Engleskoj nisam osećao lepo kao ovde u Fulamu, zato mislim da dugujem navijačima i saigračima dobre partije i veliko zalaganje na terenu- rekao je naš reprezentativac.

RepublikaFoto: twitter.com/Grosvenor Sport

Nije uspeo da postigne pogodak u premijernoj utakmici Premijer lige, za šta je verovatno razlog to što ga saigrači nisu dovoljno uposlili, ali završena je tek jedna utakmica.

- Po prvi put od kako sam na Ostrvu - igram na svojoj pravoj poziciji, a to je jedna od ključnih stvari za moju dobru igru. Odlično sam se uklopio u tim i imam dobru komunikaciju na terenu sa svim saigračima. Mislim da ukoliko me budu koristili na pravi način i ukoliko budem dobijao dovoljan broj dobrih dodvanja, neće biti nikakvih problema po moj golgeterski učinak, a samim tim ni po celu ekipu- kaže Mitrović.

Uveren je da slede bolji dani po Fulam, a od Mitrovića se očekuje poplava golova sada kada ga je trener Slaviša Jokanović postavio na pravu poziciju.

- Biće ovo duga, ali i lepa sezona u Premijer ligi. Nadamo se da će za nas biti i veoma uspešna- istakao je Aleksandar Mitrović, čiju ekipu u subotu od 18 sati čeka teško gostovanje Totenhemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading