Zidan ponudio ostavku u Realu!

Autor:

Sport

17.01.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener madridskog Reala Zinedin Zidan ponudio je svoju ostavku upravi "kraljevskog kluba" zbog vrlo loših rezultata u prvenstvu ove sezone. Real je na polovini sezone tek četvrti u LaLigi sa čak 19 bodova manje od najvećeg rivala Barselone, a deset u odnosu na gradskog Atletiko.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zidan ponudio ostavku upravi

Španski mediji podsećaju da Zidan ima u ugovoru opciju po kojoj je slobodan da napusti klub kad god poželi, a novinari sa Pirineja dodaju da Francuz očekuje poziv fudbalskog saveza njegove zemlje da preuzme selekciju "trikolora" pred start Mundijala u Rusiji.

Realove igre poklapaju se sa lošom formom Kristijana Ronalda koji je postigao samo četiri gola u prvenstvu, a poslednjih nedelja se spekuliše da bi mogao da napusti klub i vrati se u Mančester Junajted. 

- Ne mogu da zamislim Real bez Kristijana, ovo je njegov klub i mesto gde treba da bude. Svi znamo šta ljudi pričaju van kluba, ali on mora da razmišlja samo o igri, kao i uvek. Svi ga vole zbog onoga što je sve uradio za klub. U teškoj smo situaciji, ali on je i dalje uz nas. Dovoljno je zreo da može da se izbori sa svim - rekao je Zidan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading