SPREMA SE NEŠTO VELIKO: Putin i Lukašenko '"NA VEZI" nakon nezapamćenog masakra u Moskvi!

Autor:

Svet

23.03.2024

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peskov je rekao novinarima da su Putin i Lukašenko potvrdili spremnost da sarađuju u borbi protiv terorizma.

SPREMA SE NEŠTO VELIKO: Putin i Lukašenko '"NA VEZI" nakon nezapamćenog masakra u Moskvi!

Foto: Svet

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je telefonski sa beloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom koji je izrazio saučešće povodom terorističkog napada na koncertnu dvoranu "Krokus siti hol", rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov je rekao novinarima da su Putin i Lukašenko potvrdili spremnost da sarađuju u borbi protiv terorizma, preneo je TASS.

Prema dosadašnjim podacima, u terorističkom napadu na "Krokus siti hol" kod Moskve, poginulo je više od 115 osoba, saopštio je ruski Istražni komitet.

Podsetimo, grupa terorista otvorila je u petak oko 20 sati vatru u holu i koncertnoj sali nakon čega je podmetnula požar i pobegla.

Hospitalizovano je 107 osoba od kojih se polovina nalazi u teškom stanju.

Teroristi su uhapšeni oko 3 sata ujutru u Brjanskoj oblasti dok su pokušavali da stignu do Ukrajine.

UBICA SE TRESE KAO PRUT

Od jutros se na društvenim mrežama pojavljuju slike terorista, njihovih lica, ali i trenutka kada su im stavljene lisice na ruke. Međutim, sada je na Telegramu osvanuo i video-snimak na kom se vidi jedan od napadača, kako kleči na kolenima sa rukama na leđima, dok se oko njega nalazi grupa ljudi.

 

 


- Snimak saslušanja jednog od pritvorenika u Brjanskoj oblasti, osumnjičenog za teroristički napad u Krokus holu. Prema rečima policajaca, rodom iz Tadžikistana, drhteći u kadru, pokušao je da se sakrije od boraca na drvetu - piše u opisu snimka.

Ono što je šokantno u ovom video-zapisu jeste to što je terorista samo par sati ranije ubijao desetine nedužnih ljudi, a kada je uhapšen, počeo je da se trese, u strahu za svoj život, ne razmišljajući o tuđim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading