DEČAK TELOM PREKRIO SESTRICU TOKOM GRANATIRANJA! Doktori otkrili u KAKVOM se stanju nalaze deca!

Autor:

Svet

14.03.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Guverner Vjačeslav Gladkov je istakao da će lokalna zajednica učiniti sve što je u njenoj moći da pruži podršku ovoj hrabroj porodici.

DEČAK TELOM PREKRIO SESTRICU TOKOM GRANATIRANJA! Doktori otkrili u KAKVOM se stanju nalaze deca!

Foto: Printskrin/Youtube/BBC News

U Belgorodskoj oblasti, jedan dečak je pokazao izuzetnu hrabrost i samopouzdanje tokom nedavnog granatiranja od strane ukrajinskih snaga.

Devetogodišnji Ženja je svojom reakcijom tokom eksplozije spasao život svoje devetomesečne sestre Angeline, prekrivajući je svojim telom. Ovo herojsko delo je izazvalo divljenje i podršku kako lokalne zajednice, tako i šireg regiona, prenosi Telegram kanal Настоящий Гладков.

Stanje dece na odeljenju traumatologije

Nakon ovog traumatičnog događaja, oba deteta su smeštena na odeljenju traumatologije, gde su lekari ocenili njihovo stanje kao umereno teško. Uprkos povredama, hrabri Ženja i njegova sestra Angelina su stabilni i dobijaju neophodnu medicinsku negu.

Reakcija lokalnih vlasti

Guverner Vjačeslav Gladkov je istakao da će lokalna zajednica učiniti sve što je u njenoj moći da pruži podršku ovoj hrabroj porodici. Šef regiona je takođe izrazio zabrinutost za njihovo blagostanje, ističući da je cela oblast ujedinjena u podršci ovim mladim junacima.

Ovo herojsko delo je podstaklo solidarnost i saosećanje širom regiona, dok je čin hrabrosti devetogodišnjeg dečaka postao simbol snage i ljubavi unutar porodice.

Podsećamo, tokom invazije Rusije na Ukrajinu poginulo je mnogo civila, a ovo je samo jedan od slučajeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading